IFA 2019: Podesivi brijač s pet noževa

Panasonic je demonstracijom proizvoda i kroz iskustva ličnog testiranja predstavio proizvode za lepotu, doterivanje i oralnu negu koji inkorporiraju njegove prepoznatljive osnovne tehnologije.

Portfolio obuhvata novi ES-LV97 brijač (koji će biti pušten u prodaju u oktobru 2019. u Evropi), koji efikasno seče bradu blizu korena pomoću pet sečiva sa ‘Japanskom tehnologijom mačeva’.

Zahvaljujući Panasonicovoj „odzivnoj“ tehnologiji senzora za bradu, novi brijači nude nežno, blisko i prilagođeno iskustvo brijanja, prilagođavajući snagu tako da odgovara vašim specifičnim potrebama brade.

Isporučujući neverovatno udoban brijač bez obzira na debljinu ili stil dlake na licu, senzor za bradu detektuje gustinu brade 220 puta u sekundi, podešavajući snagu motora 14 puta u sekundi, kako bi pružio optimalnu snagu za brijanje.

Jedinstveni sistem sečenja sa pet noža omogućava ravnomerno raspoređivanje pritiska po licu, smanjujući pritisak na koži i do 35%.

Sa kretanjem unutrašnje oštrice automatski se prilagođava kako bi se efikasnije i efikasnije presecali deblje dlake, a snaga smanjivala na mestima gde je dlaka tanja, da bi se obavili mekši pokreti, i sprečavala se nepotrebna iritacija.

Multi-flek 16D glave za brijanje kreću se u 16 smerova nezavisno, prateći obrise lica i okrećući se s jedne na drugu stranu. To osigurava da britva može dobiti najbliži mogući kontakt, dostižući teška područja poput gornje usne, brade i vrata, istovremeno smanjujući broj poteza potrebnih za brijanje čak i ravne dlake, minimizirajući opterećenje na koži.

Osnovno za brijač je ultra brzi linearni motor.
Motor podiže oštrice brzim presecima od 70.000 u minuti, pružajući izuzetno snažno i glatko brijanje, čak i kada brijete gustu bradu.

Svaka oštrica ima različitu ulogu, a brijači osiguravaju snimanje svih tipova kose. Iako folija za brzo dizanje može rezati dlačice bliže njihovoj bazi, ultra tanki, brzi noževi daju glatke rezultate, olakšavajući podizanje kose, dok ultra oštri unutrašnji brijači omogućavaju da se čak i tvrde dlake obrežu u jednom potezu.

ES-LV97 dolazi opremljen sa sopstvenim, potpuno automatskim sistemom za čišćenje, koji olakšava održavanje brijača čistim i spremnim za upotrebu. Kada se postavi na postolje, brijač se može u potpunosti očistiti pritiskom na dugme, držeći oštrice duže oštrije.

Kompaktna veličina znači da se stanica za čišćenje može lako transportovati i postavljati uredno i neupadljivo u bilo koji prostor.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde