Vi imate problem sa alergenima, oni imaju rešenje!

Početak juna važi za najlepši period godine, ali sve je više ljudi koji imaju različite tegobe baš sada, jer sa sunčanim danima i porastom temperature dolazi i sezona alergija.

Ovaj zdravstveni problem koji postoji od pamtiveka se može manifestovati u različitim oblicima, a glavni krivci za to su alergeni, nevidljive čestice koje zavaravaju naš imuni sistem.

Najčešći alergeni su poleni drveća, trava i korova, naročito ambrozije, a kako su veoma sitni, često nevidljivi golim oko, najveći izazov je u pronalaženju efikasne prevencije.

Pored standardnih oblika prevencije poput izbegavanja otvorenog prostora, nošenje naočara, provetravanja i održavanje lične higijene, savetuje se i često menjanje odeće.

Razlog je tome što se alergeni lako zadržavaju na tkanini i dugo se zadržavaju čak i ako se odeća redovno pere. Briga o odeći i pranje iste je neizostavan deo prevencije, jer je tkanina idealna za prenos alergena.

Upravo to je inspirisalo eksperte iz kompanije LG da na ovaj zdravstveni izazov ponude nesvakidašnje rešenje – veš mašine.
Veš mašine iz ove kompanije su tako unapređene, da mogu da eliminišu ili bar znatno umanje prisustvo štetnih čestica, što će znatno olakšava borbu protiv alergija.

„Briga o našim kupcima, kao i briga o kvalitetu njihovog života koji mogu da unaprede upotrebom naših jedinstvenih uređaja, oduvek nam je na prvom mestu. Zdravlje je ono što je najvažnije svakome od nas, te i u tom smislu uvek težimo da ponudimo proizvode sa inovativnim rešenjima koji će olakšati kućne poslove, ali i doprineti stvarnoj pozitivnoj promeni u navikama, kvalitetu života korisnika i očuvanju zdravlja. Naše veš mašine, uz besprekorno čistu odeću tako nude i dodatnu zaštitu za sve članove domaćinstva svih uzrasta, zahvaljujući naprednoj TrueSteam tehnologiji i ciklusima pranja AllergyCare“, rekao je Andreja Stefanović, specijalista za sektor bele tehnike u kompaniji LG.

Zahvaljujući upravo TrueSteam tehnologiji koristi se snaga vodene pare, koja u kombinaciji sa praškom za veš smekša tkaninu tako da dubinskim pranjem efikasno eliminiše 99.9% alergena ma kakvi da su, od grinja i polena, preko fine prašine i životinjske dlake.

To u praksi funkcioniše tako što LG TrueSteam naizmenično kombinuje paru i vodu kako bi tkanina omekšala, što će omogućiti efikasnije dubinsko čišćenje uz otklanjanje čak i najsitnijih alergena.

Možda vas nove veš mašine ne mogu u potpunosti osloboditi alergija, bar ne za sada, ali vam mogu pomoći da vi i vaši najbliži konačno nosite odeću koju ste oduvek želeli i uživate u predstojećim prolećnim danima bez opasnosti od neželjenih posledica.

Ako ste u potrazi za novom veš mašinom, a još se borite sa alergijama, razmislite o modelima LG veš mašina sa parom, kako biste dodatno umanjili šanse za neželjene reakcije i na pravi način uživali u svakom godišnjem dobu.

Uz to, bili biste dodatno bezbrižni jer za određene izabrane mašine za pranje veša sa ovom tehnologijom dobijate i petogodišnju garanciju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde