CES 2023: Među najznačajnijim, priznanje za kućni biopskop

Trijumfalno se vrativši na ovogodišnji CES®, kompanija LG Electronics (LG) ove godine odnela je najviše nagrada ikada u poređenju sa prethodnim godinama – više od 220 priznanja u čast vrhunskih inovacija u kategorijama kućnih aparata i uređaja za kućnu zabavu.

Obeležavanjem 10-godišnjice revolucionarnog LG OLED TV-a u 2023. godini, globalni lider u OLED tehnologiji nastavio je svoju dominaciju na CES-u, nagradama i priznanjima za svoju najnoviju liniju OLED TV-a, uključujući gorepomenute LG OLED M3 i LG OLED evo G3 i C3.

LG SIGNATURE OLED M3 od 97 inča sledeći je korak u evoluciji OLED TV tehnologije. Ovaj model dobio je nagrade glavnih tehnoloških publikacija, uključujući CNET, Digital Trends, TechRadar, Tom’s Guide, VIRED, The Verge, USA Todai, PCMag i Mashable. LG je takođe dobio priznanja vrhunskih publikacija kao što su The Wall Street Journal, CNET, The Washington Post, WIRED, Good Housekeeping, Tom’s Guide i PCMag za novi frižider sa MoodUP™ tehnologijom. Najnoviji klima uređaj ARTCOOL™ Gallery residential takođe je dobio značajnu pažnju zbog svog elegantnog dizajna sa LCD panelom i odneo je kući nagradu Najbolje na CES-u od TechRadar-a i Best Innovative Products sa CES 2023 od Business Insider-a. LG PuriCare™ Aero nameštaj, koji kombinuje prednosti elegantnog kućnog nameštaja i naprednog prečišćavanja vazduha.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde