Minecraft Legends na skoro svim platformama!

Mojang Studios sa zadovoljstvom objavljuje da je Minecraft Legends sada dostupan za Xbox Series X|S i Xbox One konzole, PC na Windows i Steam platformama, Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass za konzolu i PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i putem Gaming Hub-a na Samsung Smart TV uređajima. Mogućnost igranja preko različitih platformi je dostupna na svim ovim uređajima odmah po lansiranju. 

Minecraft Legends je potpuno nova akciono-strategijska igra koju su razvili Mojang Studios i Blackbird Interactive, gde igrači mogu istraživati blagu zemlju sa bujnim biomima i bogatim resursima na rubu promene. Invazija Piglina je počela i na igračima je da inspirišu saveznike i vode ih u strategijskim bitkama kako bi spasili Overworld! 

Za više informacija o Minecraft Legends, pogledajte današnji Xbox Wire Minecraft Legends post, naš lansiran trejler, i pratite nas na Twitter-u! Takođe bismo cenili uključivanje linka Official Minecraft Legends Help Site u opisima relevantnog izveštavanja ili video sadržaja. 

Jako smo uzbuđeni što možete da uplovite u svet Minecraft Legends-a i jedva čekamo da čujemo sve o vašim avanturama u Overworld-u. 

Minecraft Legends je dostupan na PC Game Pass-u, koji je sada dostupan u Srbiji po ceni od 800,00 RSD mesečno. Novi članovi koji žele da se pridruže PC Game Pass-u mogu posetiti xbox.com/pcgamepass da saznaju više o načinu prijave. Kako bismo proslavili lansiranje, novi članovi u Srbiji će dobiti posebnu dobrodošlicu “3 meseca za $1” ili lokalno ekvivalentnu ponudu u ograničenom vremenskom periodu. 

Članovi PC Game Pass-a dobijaju odmah pristup biblioteci stotina visokokvalitetnih PC igara na Windows platformi, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios na dan izlaska, Bethesda igre, EA Play članstvo i beneficije samo za članove u Riot igrama. 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde