IFA 2019: Džoger koji usisava

Kärcher FC 5 Cordless Premium uređaj čini čišćenje tvrdih podloga fleksibilnijim i lakšim nego ikada: on može samo jednim potezom da pokupi i vlažnu prljavštinu kao i suvu prljavštinu i dlake.

Rezultat toga je 20 posto bolji učinak čišćenja u poređenju sa tradicionalnim metodama čišćenja.
Zbog toga što radi na baterije, ovaj uređaj za čišćenje tvrdih podloga može da dohvati svaki ćošak vašeg doma bez maltretiranja sa kablovima.

FC 5 Cordless Premium može da radi do 20 minuta sa jednim punjenjem i spreman je za ponovno korišćenje nakon četiri sata punjenja. Punjač se dobija uz uređaj.

LED lampice pokazuju status baterije i dok brišete i dok se uređaj puni.

Ono što razdvaja ovaj čistač tvrdih podloga od ostalih jesu dva rotirajuća rolera od mikrofibera koji se konstantno napajaju vodom i deterdžentom, koji rastvaraju u uklanjaju prljavštinu.

Naporno ribanje odlazi u istoriju. Ovi roleri kontinuirano usisavaju prljavštinu i vlagu.
U poređenju sa tradicionalnim džogerima, FC 5 Cordless Premium konstantno čisti podove koristeći čiste rolere i svežu vodu.

Ovaj uređaj za čišćenje tvrdih podloga ne samo da štedi vreme, već štedi i vodu u poređenju sa konvencionalnim džogerima.
Sa samo jednim rezervoarom od 400 ml možete da obrišete do 60 kvadratnih metara tvrdih podloga, od kamena do drveta, brzo i jednostavno.

Mala potrošnja vode i usisavanje omogućavaju da se podovi osuše za manje od dva minuta. I nema potrebe za mukotrpnim ručnim ceđenjem džogera: rezervoar se lako prazni, bez potrebe da se dolazi u kontakt sa prljavom vodom. Ovaj čistač tvrdih podova potom može da se vrati na postolje koje dobijate uz njega.

Bela Premium verzija dolazi sa dodatnim parom rolera, 500 ml univerzalnog deterdženta i 30 ml proizvoda za negu podova koji je posebno napravljen da osveži i neguje drvene podove.

Kompanija Kärcher takođe nudi i deterdžente za kamene podove, voskirane/lakirane drvene podove i univerzalni deterdžent.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde