Bubice na solarni pogon su pravo osveženje

Bubice Urbanista Phoenix koriste solarne ćelije za prikupljanje obnovljive energije.

Kućište Urbanista Phoenix bubica je veće i teže od većine elegantnih kućišta rivalskih modela od kompanija kao što su Apple i Samsung, to je zato što ove bubice imaju jastuče sa solarnom tehnologijom Exegar Powerfoyle sa prednje strane. Iako staju u džep ranca, one nezgrapno štrče iz zadnjeg džepa pantalona i nemoguće ih je nagurati u prednji džep. Uprkos velikim dimenzijama, kutija je impresivno lagana. Brend Urbanista takođe nudi kutiju u crnoj boji, ali prljavo-roze boja daje joj sunčanu estetiku.

Što se tiče efikasnosti punjenja, rezultati su impresivni. Naravno, kućište bolje reaguje na direktnu izloženost suncu, ali puni se i kada je oblačno. Ono se takođe puni i preko osvetljenja u zatvorenom prostoru. Iako je prilično komplikovano punjenje samo sa svetlima na plafonu, svetlo za čitanje je radilo kao da ste izašli napolje.

Aplikacija Urbanista olakšava proveravanje koliko ste akumulirali solarne energije i podešavanje postavki. Jedina mana ovde je što obe bubice moraju da budu u kutiji sa podignutim poklopcem da biste mogli da proverite.

I dok je punjenje na sunčevu svetlost impresivno, ono oduzima vište vremena nego punjenje preko obične utičnice. U slučaju da vam je potrebno brzo punjenje, kutija ima USB-C port i kabel za konvencionalno punjenje.

Urbanista Phoenix bubice su sasvim solidne i imaju solidne specifikacije, uključujući dinamički drajver od 10 mm i višestruko povezivanje preko Bluetootha 5.2. Ali ako ste audiofil, treba reći da je aktivno potiskivanje buke više maskiranje buke nego potpuno potiskivanje.

Što se tiče frekvencija i kvaliteta zvuka, oni su konstantni, a jedina „mana“ je to što je generalni zvučni potpis nešto topliji i naklonjeniji basovima. Bubice zvuče relativno stabilno prilikom puštanja pop pesama, a produkcijski elementi i suptilni zvukovi sintisajzera zvuče kohezivnije nego kod bubica koje veći prioritet daju instrumentalima – što ne mora nužno da bude loša stvar.

Možda najveća zamerka po pitanju kvaliteta je što se u transparentnom režimu javlja statika koja ide preko zvuka. U početku je primetna, ali posle par minuta slušanja ona postane ono što i jeste, pozadinska buka.

Bubice su, kao i kutija, lagane, a za razliku od kutije, one su nešto manje i imaju kraće štapiće a naglasak je na širem delu koji ide u uvo. Da biste ih stavili u uši potrebno je malo da „zavrnete i zaključate“ kako bi savršeno stajale u ušima, ali posle toga one čvrsto stoje na mestu.

Iako će audiofili verovatno tražiti neke sofisticiranije bubuce, ove izdržljive i solidne bubice na solarni pogon dolaze sa svim uobičajenim funkcijama kao što su kontrole na dodir i višestruko povezivanje.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

XPG PRO ventilator za strastvene e-sportiste!

XPG, proizvođač sistema, komponenti i perifernih uređaja za...

Samsung Galaxy Z Fold2 stigao u Srbiju

Samsung Galaxy Z Fold2, predvodnik treće generacije preklopnih...

Glasom diktirajte tekstualne poruke vašem mišu

Kineska tehnološka kompanija iFLYTEK je predstavila novu vrstu...

Minijaturni USB-C mrežni uređaj služi i kao hard...

Postoji inovativno rešenje za ljude koji žele da...

HP Envy 34 desktop: Univerzalac sa velikim ekranom...

HP je unapredio svoj Envy univerzalni kompjuter, čiji...

Jeftiniji od klasičnog sata i nudi mnogo više

HONOR Band 6 možda izgleda kao uređaj za...

Galaxy S22 Ultra – Najmoćniji telefon sa najbržom...

Dosad se nije dogodilo da omiljena olovka korisnika...

HyperDrive Ultimate Ultimate Hub

Osećate se nostalgično kada se setite funkcija koje...

Slušajte muziku sa Skullcandy Sesh bubicama

Ovo su Bluetooth bubice sa baterijom koja traje...

Najbolje slušalice za proleće 2022.

Kod bubica LG Tone Free FP8 iz prestižne...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Kućište Urbanista Phoenix bubica je veće i teže od većine elegantnih kućišta rivalskih modela od kompanija kao što su Apple i Samsung, to je zato što ove bubice imaju jastuče sa solarnom tehnologijom Exegar Powerfoyle sa prednje strane. Iako staju u džep ranca, one nezgrapno štrče iz zadnjeg džepa pantalona i nemoguće ih je nagurati u prednji džep. Uprkos velikim dimenzijama, kutija je impresivno lagana. Brend Urbanista takođe nudi kutiju u crnoj boji, ali prljavo-roze boja daje joj sunčanu estetiku. Što se tiče efikasnosti punjenja, rezultati su impresivni. Naravno, kućište bolje reaguje na direktnu izloženost suncu, ali puni se i kada je oblačno. Ono se takođe puni i preko osvetljenja u zatvorenom prostoru. Iako je prilično komplikovano punjenje samo sa svetlima na plafonu, svetlo za čitanje je radilo kao da ste izašli napolje. Aplikacija Urbanista olakšava proveravanje koliko ste akumulirali solarne energije i podešavanje postavki. Jedina mana ovde je što obe bubice moraju da budu u kutiji sa podignutim poklopcem da biste mogli da proverite. I dok je punjenje na sunčevu svetlost impresivno, ono oduzima vište vremena nego punjenje preko obične utičnice. U slučaju da vam je potrebno brzo punjenje, kutija ima USB-C port i kabel za konvencionalno punjenje. Urbanista Phoenix bubice su sasvim solidne i imaju solidne specifikacije, uključujući dinamički drajver od 10 mm i višestruko povezivanje preko Bluetootha 5.2. Ali ako ste audiofil, treba reći da je aktivno potiskivanje buke više maskiranje buke nego potpuno potiskivanje. Što se tiče frekvencija i kvaliteta zvuka, oni su konstantni, a jedina „mana“ je to što je generalni zvučni potpis nešto topliji i naklonjeniji basovima. Bubice zvuče relativno stabilno prilikom puštanja pop pesama, a produkcijski elementi i suptilni zvukovi sintisajzera zvuče kohezivnije nego kod bubica koje veći prioritet daju instrumentalima – što ne mora nužno da bude loša stvar. Možda najveća zamerka po pitanju kvaliteta je što se u transparentnom režimu javlja statika koja ide preko zvuka. U početku je primetna, ali posle par minuta slušanja ona postane ono što i jeste, pozadinska buka. Bubice su, kao i kutija, lagane, a za razliku od kutije, one su nešto manje i imaju kraće štapiće a naglasak je na širem delu koji ide u uvo. Da biste ih stavili u uši potrebno je malo da „zavrnete i zaključate“ kako bi savršeno stajale u ušima, ali posle toga one čvrsto stoje na mestu. Iako će audiofili verovatno tražiti neke sofisticiranije bubuce, ove izdržljive i solidne bubice na solarni pogon dolaze sa svim uobičajenim funkcijama kao što su kontrole na dodir i višestruko povezivanje.