Neverovatni MicroLED televizor od 165 inča se sklapa kada ga ne gledate

Čuli ste za telefone na preklapanje, a sada imamo i sklopivi televizor

Ako ste se suzdržavali od kupovine novog televizora dok neko ne napravi sklopivi MicroLED TV od 165 inča, imate sreće – proizvođač luksuznih televizora C Seed je upravo predstavio jedan takav televizor, a cena kreće od tričavih 200.000 $.

Televizor se zove C Seed N1 TV i biće dostupan u tri veličine – 165, 137 i 103 inča.

Ono po čemu se ovaj televizor razlikuje od najboljeg televizora koji ćete pronaći u lokalnoj prodavnici elektronike je to što koristi drugačiju tehnologiju panela (MicroLED) i naravno, mogućnosti da se sklopi u izduženu metalik kutiju kada se ne koristi.

MicroLED tehnologija zamenjuje tradicionalna LED svetla koja imamo u LED-LCD televizorima mikro LED svetlima. Ti klasteri MicroLED svetala spojeni su u module od oko 12 sa 12 inča, koji se potom mogu staviti u bilo koju konfiguraciju koju proizvođač zamisli.

Zbog modularne prirode tih MicroLED svetala, model N1 može da se preklopi, razdvajajući spoj dva modula, koji se ponovo spoje kada opet upalite televizor.

Odakle se pojavila kompanija C Seed? To je austrijska dizajnerska firma koja često unapređuje televizore koristeći industrijski dizajn. Štaviše, njihov prethodni model M1 Series bio je prvi sklopivi MicroLED TV na tržištu. Međutim, bilo je potrebno da ugradite televizor u temelje kuće i koštao je još neverovatnijih 400.000 $.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde