„Najlepši auto ikada napravljen“. Ponovo rođen.

Opisan od strane Enca Ferarija kao „najlepši auto ikada napravljen“, Jaguar E-type je predstavljao ovaploćenje glamura i uzbuđenja 60-ih godina.

Skoro 60 godina kasnije, Jaguar Classic u okviru programa Jaguar E-type Reborn predstavlja modele E-type iz prve serije restaurirane u skladu sa originalnim specifikacijama za buduće generacije ljubitelja i kolekcionara.

E-type je definisao svoju generaciju.

On je predstavljao sve što su označavale 60-e godine i postao je automobil po izboru međunarodnog džet-seta, supermodela i rok zvezda.

Pa kako je London počeo da „svinguje“, tako je ulicama počeo da se čuje rik Jaguara E-type koji je brzo zacementirao svoj legendarni status zajedno sa drugim gigantima iz sveta dizajna, umetnosti, muzike i mode.

Najsavremenije radionice u okviru sedišta novog odeljenja Jaguar Land Rover Classic Works u Koventriju nude apsolutno najbolja postrojenja za restauraciju.

Sa 30 odeljaka posvećenih programu Reborn, tim restauratora kompanije Jaguar Classic kombinuje najsavremeniju tehnologiju i tradicionalne majstorske tehnike kako bi restorirao i obnovio neke od najpoznatijih Jaguar modela ikada.

Kao tvorci modela E-type, majstori iz Jaguar Classica su mnogo više od običnih tehničara i inženjera.

Oni su strastveni čuvari najvećih britanskih brendova.

Njihova strast biva pretočena u vrhunsku uslugu, majstorsku izradu i kvalitet i zato će vas rado ugostiti u svom fenomenalnom novom postrojenju u Koventriju – gradu u kom je rođen Jaguar E-type.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde