TOP 5: Pametnih uređaja za transformaciju kupatila

Od WC šolje preko tuša, četkice za zube do vage, vreme je da napravite visokotehnološko kupatilo iz snova.

U nastavku ćete naći neke od najboljih pametnih uređaja za kupatilo, uz koje ćete sa lakoćom iskoristiti prednosti WiFi i Bluetooth povezivanja, i pretvoriti svoje skromno kupatilo u oazu kakvu zaslužujete u 21. veku.

KOHLER Numi WC šolja sa tehnologijom dvostrukog povlačenja vode i integrisanim bideom

Numi WC šolja spaja neprikosnoveni dizajn i tehnologiju kako bi vam donela ono najbolje po pitanju ličnog komfora i higijene.

Najnaprednija WC šolja kompanije Kohler sada nudi personalizovana podešavanja koja vam omogućavaju da do detalja podešavate svaku opciju, tačno onako kako želite, od ambijentalnog osvetljenja u boji, bežičnog puštanja muzike preko Bluetootha do zagrejane daske i grejača za stopala.

Puštajte svoju omiljenu muziku i podkaste – jednostavno strimujte sadržaje bežičnim putem sa bilo kog uređaja koji ima Bluetooth, čuvajte MP3 fajlove na SD kartici ili prikačite svoj uređaj preko aux kabla.

Ostale funkcije uključuju režim za čuvanje energije za bolju energetsku efikasnost, hitno puštanje vode u slučaju nestanka struje i intuitivni daljniski upravljač osetljiv na dodir.

Od upečatljivog izgleda do fenomenalne uštede vode, Numi WC šolja postavlja novi standard izvrsnosti u kupatilu.

KUPI: $ 11,700.00

U by Moen upravljač za tuš

Povezani upravljač za tuš znači da maltretiranje oko podešavanja odgovarajućeg pritiska i temperature vode postaje prošlost.

Možete da uključite tuš, podesite temperaturu, tajmer pa čak i sačuvate različite režime (jutarnji ili posle treninga na primer).

To je najbolji pametni uređaj u vašem domu, jer on čini da nešto što svakako morate redovno da radite bude prijatnije.

U by Moen digitalna tehnologija za tuševe omogućava vam potpuno personalizovani doživljaj tuširanja tako da možete da započnete dan uz savršeno tuširanje koje će vas najbolje razbuditi.

U by Moen aplikacija za smartfone pruža korisniku mogućnost da napravi do 12 personalizovanih unapred podešenih postavki uključujući ime, pozdrav dobrodošlice, temperaturu, tajmer i notifikacije.

Takođe, omogućava korisnicima da stopiraju mlaz pri prvom uključivanju tuša, dok voda ne dostigne željenu temperaturu, a potom možete da započnete tuširanje.

KUPI: $ 345.00

eufy by Anker, Pametna vaga P1

Ako ćete već imati vagu u kupatilu, bolje vam je da imate model koji meri 14 parametara i prebacuje podatke na vaš telefon preko Bluetootha.

Instant Bluetooth konekcija – brzi bežični transfer podataka, znači da možete da pročitate merenja u roku od par sekundi.

Upoznajte svoje telo – Sa lakoćom ispratite napredak koji ste vremenom ostvarili kao i zdravstvene parametre.

Jedinstveni korisnici: eufy Pametna vaga P1 je dovoljno pametna da uparuje merenja sa odgovarajućim profilom korisnika, automatski.

Laka je za postavljanje. Samo povežite Pametnu vagu sa EufyHome aplikacijom na vašem smartfonu, popnite se na nju i pogledajte rezultate.

Vaši podaci se enkriptuju pre nego što ih Pametna vaga pošalje preko Bluetootha do vašeg smartfona, čime se garantuje sigurnost i privatnost pri korišćenju EufyLife aplikacije; ona se samo koristi da izračuna vaše fizičke parametre i nikada neće biti upotrebljena u druge svrhe.

KUPI: $ 44.99

Broan-NuTone ChromaComfort Ventilator za kupatilo

Obezbedite da vam bude ugodno u kupatilu uz Broan-NuTone izduvni ventilator za kupatilo. Sa LED svetlom u boji, CromaComfort vam omogućava da napravite lični obojeni ambijent u svom kupatilu ili drugim prostorijama koje su sklone nakupljanju vlage.

Iskustvo kao u spa centru je na samo jedan dodir od vas putem pratećeg upravljača na zidu ili Apple i Android aplikacije koja se povezuje sa uređajem preko Bluetootha.

Upravljajte svetlima i podešavajte njihovu jačinu, postavljajte tajmere, kontrolišite ventilator ili napravite ambijent u svojim omiljenim bojama, sve ovo je moguće uz ChromaComfort.

Unapredite svoje kupatilo uz Broan-NuTone ventilator za kupatilo već danas! Uz uređaj dobijate i sijalice!

KUPI: $ 179.00

Philips Sonicare DiamondClean Smart 9300 električna četkica za zube

Verovatno mislite da ste dobri u pranju zuba, ali da li je to zaista tako? Sa DiamondClean Smart četkicom najzad ćete biti sigurni.

Ona pruža povratne informacije u realnom vremenu preko aplikacije sa kojom se povezuje preko Bluetootha tako da možete da unapredite svoju tehniku po potrebi.

Tri različite glave automatski stavljaju četkicu u odgovarajući režim, a drška svetli crvenom bojom kada pritiskate prejako.

A čaša za punjenje izgleda zaista sjajno. Personalizujte svoje iskustvo pranja zuba koristeći 4 različita režima i 3 nivoa intenziteta i znajte kada je vreme da zamenite svoje premijum glave četkice uz pomoć personalizovanih notifikacija.

Kutija za putovanja vam omogućava da četkicu koristite dok ste u pokretu, a tu je i čaša za punjenje koju možete koristiti za ispiranje usta posle pranja zuba.

KUPI: $ 189.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde