Veslajte u realnom vremenu – HYDROW

Koliko bi bilo dobro da možete da veslate kod kuće, a da imate isti osećaj kao da ste na vodi?

O da, jedinstvena Live Outdoor Rowing mašina za veslanje kompanije Hydrow u vaš dom donosi osećaj kao da veslate napolju na reci, i aktivira dvostruko više mišićnih grupa nego trčanje ili vožnja bicikla, što za rezultat ima potrošnju od preko 400 kalorija za svega 20 minuta vežbanja.

Možete da naučite osnove veslanja i pravilnog treninga sa opterećenjem za nekoliko minuta kroz uputstva koja vam daju vrhunski instruktori veslanja koji to strimuju uživo sa reke. Druga kućna fitnes oprema nije efikasna kao ova sprava.

Hydrow aktivira 86 posto mišića na telu, dok vožnja bicikla ili trčanje aktiviraju samo 44 posto.

Hydrow donosi iskustvo veslanja u prirodi pravo u vaš udobni dom uz pomoć treninga koji se prenose uživo sa reke Čarls (Charles River) i vodenog toka Intercoastal.

Ova mašina za veslanje nudi stotine personalizovanih treninga i nivoa opterećenja raspoređenih u četiri kategorije (dah, znoj, guranje i motivacija).
Korisnik može da odredi trajanje treninga između 5 i 60 minuta.

On takođe može da bira da li želi da vesla u timu ili samostalno, a tu su i rang liste da korisnici mogu da prate koliko vežbaju u odnosu na druge i da imaju izazov.

Hydrow nudi opterećenje koje pazi na vaša leđa, jer pruža malo opterećenje na početku zaveslaja, kada su leđa savijena i najviše sabijena, i pojačava opterećenje kako se približavate kraju zaveslaja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde