„Prenosivi vetropark“ za prikupljanje energije vetra gde god da odete

Lepota vetra je u tome što on nije vezan za doba dana kada je sunce na nebu. Možete podjednako efikasno da prikupljate energiju iz vetra noću kao i danju. Jedina prepreka do sada je bila to što je instalacija sopstvenog vetroparka nenormalno skup poduhvat koji zahteva mnogo prostora.

Prenosivi, lagani vetrogenerator AIR-W kompanije Jackery ima sklopiv dizajn što mu omogućava da bude kompaktan i podjednako lak za prenošenje kao i set solarnih panela. AIR-W ima kućište od kompozita termoplastike i ugljeničnih vlakana zbog čega je ultraprensiv a visok je oko 150 cm. On ima dve vetroturbine postavljene vertikalno jedna iznad druge, sa sklopivim lopaticama koje se rasklapaju po potrebi i osnovom nalik na tronožac sa ugrađenim „kandžama“ koje vam omogućavaju da čvrsto fiksirate AIR-W na bilo kojoj vrsti zemljišta i terena.

Rasklopite ga i dobijate svoj lični vetropark koji može da generiše do 200 W snage, što je dovoljno za napajanje laptopa, telefona, bežičnog zvučnika, tableta i drona istovremeno!

AIR-W je najkompaktnija vetroturbina za količinu energije koju proizvodi i generiše 200 W snage u pakovanju koje je dovoljno malo da ga možete staviti pod mišku kada je sklopljeno. Kompozitni materijali od ugljeničnih vlakana čine čitavu strukturu karakteristično laganom a istovremeno i izdržljivom kako bi mogla da podnese i jake nalete vetra.

Da se AIR-W ne bi prevrnuo ili odleteo, njegova baza ima „kandže“ koje se zakopaju u zemlju i drže ga sigurno na mestu, nešto slično kao što funkcionišu šatori. Napravljen je da bude vodootporan takođe, a njegov IP67 rejting vam omogućava da ga koristite čak i po surovom vremenu kako bi vaš dom ili kamp imali struje čak i kada je nevreme!

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Montblanc 1858 Iced Sea Minya Konka Limited Edition

Novi model Minya Konka dolazi sa crnom, jednosmernom...

TAG Heuer Aquaracer za žene

Opremljen funkcijama koje odgovaraju aktivnom načinu života na...

Frederique Constant predstavlja novi sat u sportskom šik...

Model po imenu Yacht Timer Regatta Countdown donosi...

TOP 5: Električni bicikli u 2022. godini

Električni bicikli predstavljaju ekološki i zabavan način da...

Nove mogućnosti korišćenja digitalnog ključa za automobile

Kompanija Samsung Electronics i Hyundai Motor Group objavili...

Milioniti model: Suzuki DF30A

Thai Suzuki, jedna od fabrika kompanije Suzuki na...

Pirelli predstavlja tubeless gume za bicikl

U kompaniji Pirelli smelo tvrde da obe nove...

NOVI QOODER: JEDAN JEDINI KONCEPT MOBILNOSTI SA ČETIRI...

Čin drugi za Qooder, jedini četvorotočkaš na svetu...

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota danas otvara važno novo poglavlje u istoriji...

TEST: Toyota Corolla Hybrid SD 1,8 HSD –...

Toyota je uvažen i cenjen brend. Na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Lepota vetra je u tome što on nije vezan za doba dana kada je sunce na nebu. Možete podjednako efikasno da prikupljate energiju iz vetra noću kao i danju. Jedina prepreka do sada je bila to što je instalacija sopstvenog vetroparka nenormalno skup poduhvat koji zahteva mnogo prostora. Prenosivi, lagani vetrogenerator AIR-W kompanije Jackery ima sklopiv dizajn što mu omogućava da bude kompaktan i podjednako lak za prenošenje kao i set solarnih panela. AIR-W ima kućište od kompozita termoplastike i ugljeničnih vlakana zbog čega je ultraprensiv a visok je oko 150 cm. On ima dve vetroturbine postavljene vertikalno jedna iznad druge, sa sklopivim lopaticama koje se rasklapaju po potrebi i osnovom nalik na tronožac sa ugrađenim „kandžama“ koje vam omogućavaju da čvrsto fiksirate AIR-W na bilo kojoj vrsti zemljišta i terena. Rasklopite ga i dobijate svoj lični vetropark koji može da generiše do 200 W snage, što je dovoljno za napajanje laptopa, telefona, bežičnog zvučnika, tableta i drona istovremeno! AIR-W je najkompaktnija vetroturbina za količinu energije koju proizvodi i generiše 200 W snage u pakovanju koje je dovoljno malo da ga možete staviti pod mišku kada je sklopljeno. Kompozitni materijali od ugljeničnih vlakana čine čitavu strukturu karakteristično laganom a istovremeno i izdržljivom kako bi mogla da podnese i jake nalete vetra. Da se AIR-W ne bi prevrnuo ili odleteo, njegova baza ima „kandže“ koje se zakopaju u zemlju i drže ga sigurno na mestu, nešto slično kao što funkcionišu šatori. Napravljen je da bude vodootporan takođe, a njegov IP67 rejting vam omogućava da ga koristite čak i po surovom vremenu kako bi vaš dom ili kamp imali struje čak i kada je nevreme!