Bell & Ross kvarcni analogno-digitalni sat

Ljubitelji aeronautike će baš voleti ovaj novi Bell & Ross sat ograničene serije. Ovaj franuski proizvođač luksuznih satova je upravo najavio novi model Bell & Ross BR 03 Type A Patrouille de France, koji je, kao što mu samo ime nagoveštava, dizajniran i proizveden u saradnji sa jednom od najprestižnijih aerobatskim formacijama na svetu, Patrouille de France.

Iako će se Model Bell & Ross BR 03 Type A Patrouille de France  možda više dopasti aeronautičkim entuzijastima nego kolekcionarima satova, uglavnom zbog toga što ima kvarcni mehanizam kako bi mogao da ponudi analogno-digitalni displej, on možda ipak nije predviđen ni da stoji u vitrini, jer ima bateriju koja traje 30 meseci.

Bilo kako bilo, vratimo se na analogno-digitalni displej… na ovom časovniku sate i minute pokazuju konvencionalne kazaljke, dok su sekunde prikazane na digitalnom ekranu – što je funkcija koja je neophodna u aerobatici, gde je svaka sekunda izuzetno važna.

Pored toga, ovaj sat ograničene serije nudi mnogo dodatnih funkcija usko vezanih za časovničarsko umeće, pa tako uključuje hronograf koji meri vreme do stotog dela sekunde sa momentalnim dodatnim vremenom, zatim odbrojavanje unazad kao i alarm, datum i dve vremenske zone.

Samo sto primeraka modela Bell & Ross BR 03 Type A Patrouille de France će biti proizvedeno, po ceni od 4.400$. Svaki pilot iz čuvenog Patrouille de France tima će takođe dobiti jedan primerak ovog izuzetnog sata, mada nije jasno da li se ti primerci broje u ograničenu seriju od 100 komada.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde