CES 2023: Novi stoni zvučnici kompanije Drop isporučuju moćan zvuk i mnogo opcija za personalizaciju uz minimalnu površinu osnove

Pred vama je vekovni problem: vaš radni sto nema dovoljno prostora ili estetike za bookshelf zvučnike redovne veličine pa tražite slušalice ili bubice koje imaju zvučnu pozornicu koja najviše podseća na zvučnike i koje su udobne za nošenje po više sati. Koji su idealni parametri za personalni audio uređaj po srednjoj ceni? Kompanija Drop je rešila da još jednom uzdrma status kvo u svetu audio uređaja izbacivanjem potpuno novih zvučnika BMR1 Nearfield Monitors koje je samostalno razvila. U pitanju su visokokvalitetni stoni zvučnici sa mogućnošću personalizacije koji će unaprediti vašu postavku na radnom stolu bilo da želite da se bavite poslom ili igranjem video igara. Drop BMR1 zvučnici imaju prepoznatljivi holografski kvalitet zvuka koji stvara prirodnu zvučnu pozornicu i odličnu projekciju zvuka, sve to u kompaktnom pakovanju i po fenomenalnoj ceni.

Sa maloprodajnom cenom od 129$, Drop BMR1 zvučnici su dizajnirani oko radijatora sa balansnim režimom (BMR) uparenim sa pasivnim radijatorima, što im omogućava da ispuštaju glasan zvuk bez distorzije a sa širokom disperzijom kako slušalac ne bi bio ograničen na uzanu idealnu poziciju za slušanje ili na postavku sa samo jednim zvučnikom. Oni nude organski i prirodni tonalitet, pa su zvučnici verni izvoru zvuka a pritom ne zvuče neprijatno ili hladno. Ako neko preferira frekvencije nižeg opsega, Drop BMR1 zvučnici mogu lako da se povežu na sabvufer za bolji bas i dubinu zvuka. Ako vam je na trenutak potrebna privatnost ili treba da se javite, uključen je i ulaz od 3,5 mm za slušalice sa linijom za mikrofon. Što se tiče povezivanja, ovi zvučnici imaju ulaz od 3,5 mm pa mogu da se povežu na praktično bilo koji izvorni uređaj, a imaju i Bluetooth za bežično i spontano povezivanje na mobilne uređaje i kompjutere.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

LG Pojačana TV dominacija

LG Electronics (LG) još jednom postavlja standard u...

Specijalno dizajnirani za rad od kuće

Najnoviji LG monitori LG UltraFine™ Display (model 32UQ85R)...

SwitchBot Meter uređaj za praćenje temperature i vlažnosti...

Sa SwitchBot Meter Plus pametnim uređajem za praćenje...

CES 2023: Asus premijerno predstavlja laptopove sa 3D...

Stereoskopski 3D se nikada nije primio kod mejnstrim...

Televizor živopisnih boja: LG NanoCell TV 2019

NanoCell televizori, ili poslednja generacija LCD modela, donosi...

TEST: Logitech Ergo K860 – Najudobnija tastatura na...

Logitech je poznat po ultraudobnim i odlično dizajniranim...

Kako da odaberete pravi muzički strimer

Muzički strimeri dolaze u raznim oblicima. Mogu biti...

Epson laserski projektor na pametan način postiže Full...

Novi Epson projektor Pro Cinema 4K PRO-UHD LS12000 koristi...

Denon predstavlja novi mrežni plejer kod kog je...

Denon je izbacio novi, svestrani mrežni plejer koji...

Nova dimenzija zvuka

Kompanija Samsung kao vodeći proizvođač kućnih sistema za...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Pred vama je vekovni problem: vaš radni sto nema dovoljno prostora ili estetike za bookshelf zvučnike redovne veličine pa tražite slušalice ili bubice koje imaju zvučnu pozornicu koja najviše podseća na zvučnike i koje su udobne za nošenje po više sati. Koji su idealni parametri za personalni audio uređaj po srednjoj ceni? Kompanija Drop je rešila da još jednom uzdrma status kvo u svetu audio uređaja izbacivanjem potpuno novih zvučnika BMR1 Nearfield Monitors koje je samostalno razvila. U pitanju su visokokvalitetni stoni zvučnici sa mogućnošću personalizacije koji će unaprediti vašu postavku na radnom stolu bilo da želite da se bavite poslom ili igranjem video igara. Drop BMR1 zvučnici imaju prepoznatljivi holografski kvalitet zvuka koji stvara prirodnu zvučnu pozornicu i odličnu projekciju zvuka, sve to u kompaktnom pakovanju i po fenomenalnoj ceni. Sa maloprodajnom cenom od 129$, Drop BMR1 zvučnici su dizajnirani oko radijatora sa balansnim režimom (BMR) uparenim sa pasivnim radijatorima, što im omogućava da ispuštaju glasan zvuk bez distorzije a sa širokom disperzijom kako slušalac ne bi bio ograničen na uzanu idealnu poziciju za slušanje ili na postavku sa samo jednim zvučnikom. Oni nude organski i prirodni tonalitet, pa su zvučnici verni izvoru zvuka a pritom ne zvuče neprijatno ili hladno. Ako neko preferira frekvencije nižeg opsega, Drop BMR1 zvučnici mogu lako da se povežu na sabvufer za bolji bas i dubinu zvuka. Ako vam je na trenutak potrebna privatnost ili treba da se javite, uključen je i ulaz od 3,5 mm za slušalice sa linijom za mikrofon. Što se tiče povezivanja, ovi zvučnici imaju ulaz od 3,5 mm pa mogu da se povežu na praktično bilo koji izvorni uređaj, a imaju i Bluetooth za bežično i spontano povezivanje na mobilne uređaje i kompjutere.