Denon predstavlja novi mrežni plejer kod kog je fokus na kvalitetu zvuka i svestranosti

Denon je izbacio novi, svestrani mrežni plejer koji je dizajniran da podrži većinu digitalnih izvora zvuka, uključujući TV zvuk, uz podršku za bežično strimovanje i višesobnu reprodukciju preko Denonove striming platforme HEOS.

Model DNP-2000NE može da radi samostalno ili kao deo postojeće analogne stereo postavke i pozicioniran je kao savršeni partner Denonovom integrisanom pojačalu PMA-1700NE i CD/SACD plejeru DCD-1700NE.

Integracija sa platformom HEOS (Home Entertainment Operating System) omogućava jednostavan pristup striming servisima kao što su Spotify, Pandora, Tidal i drugi, plus nudi mogućnost strimovanja muzike visoke rezolucije preko Wi-Fi mreže do komponenti koje takođe podržavaju HEOS i bežičnih zvučnika širom vašeg doma. DNP-2000NE plejer takođe podržava strimovanje preko platforme Apple AirPlay 2, Bluetootha i DLNA.

Sa fokusom na kvalitet zvuka, DNP-2000NE može da se pohvali dizajnom koji uključuje dva digitalno-analogna konvertera po kanalu za smanjenje buke, a tu je i Denonov Ultra AL32 Processing Plus algoritam koji „vraća informacije izgubljene tokom digitalnog snimanja.“

Konekcije uključuju jedan koaksijalni i dva optička koaksijalna ulaza, HDMI port sa povratnim audio kanalom (ARC) za importovanje TV zvuka, kontrolisanje jačine zvuke i prikazivanje omota albuma i informacija o pesmama na ekranu. Zatim još imamo USB-DAC ulaz za direktno povezivanje sa kompjuterom kao i eternet port za povezivanje na mrežu. Takođe su obezbeđeni fiksni i varijabilni stereo audio izlazi. USB-DAC konekcija podržava PCM fajlove visoke rezolucije do 32 bita/384 KHz i DSD do 11,2 MHz.

Sve to je smešteno u kućište dizajnirano da izoluje digitalne štampane ploče jedne od drugih sa nezavisnim napajanjem iz pretvarača kako bi se zaštitila analogna kola od buke i smetnji. Denon DNP-2000NE plejer je dostupan u crnoj i srebrnoj boji po ceni od 1.600$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde