Denon predstavlja novi mrežni plejer kod kog je fokus na kvalitetu zvuka i svestranosti

Denon je izbacio novi, svestrani mrežni plejer koji je dizajniran da podrži većinu digitalnih izvora zvuka, uključujući TV zvuk, uz podršku za bežično strimovanje i višesobnu reprodukciju preko Denonove striming platforme HEOS.

Model DNP-2000NE može da radi samostalno ili kao deo postojeće analogne stereo postavke i pozicioniran je kao savršeni partner Denonovom integrisanom pojačalu PMA-1700NE i CD/SACD plejeru DCD-1700NE.

Integracija sa platformom HEOS (Home Entertainment Operating System) omogućava jednostavan pristup striming servisima kao što su Spotify, Pandora, Tidal i drugi, plus nudi mogućnost strimovanja muzike visoke rezolucije preko Wi-Fi mreže do komponenti koje takođe podržavaju HEOS i bežičnih zvučnika širom vašeg doma. DNP-2000NE plejer takođe podržava strimovanje preko platforme Apple AirPlay 2, Bluetootha i DLNA.

Sa fokusom na kvalitet zvuka, DNP-2000NE može da se pohvali dizajnom koji uključuje dva digitalno-analogna konvertera po kanalu za smanjenje buke, a tu je i Denonov Ultra AL32 Processing Plus algoritam koji „vraća informacije izgubljene tokom digitalnog snimanja.“

Konekcije uključuju jedan koaksijalni i dva optička koaksijalna ulaza, HDMI port sa povratnim audio kanalom (ARC) za importovanje TV zvuka, kontrolisanje jačine zvuke i prikazivanje omota albuma i informacija o pesmama na ekranu. Zatim još imamo USB-DAC ulaz za direktno povezivanje sa kompjuterom kao i eternet port za povezivanje na mrežu. Takođe su obezbeđeni fiksni i varijabilni stereo audio izlazi. USB-DAC konekcija podržava PCM fajlove visoke rezolucije do 32 bita/384 KHz i DSD do 11,2 MHz.

Sve to je smešteno u kućište dizajnirano da izoluje digitalne štampane ploče jedne od drugih sa nezavisnim napajanjem iz pretvarača kako bi se zaštitila analogna kola od buke i smetnji. Denon DNP-2000NE plejer je dostupan u crnoj i srebrnoj boji po ceni od 1.600$.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

CES 2021: CORDZERO za impresivne rezultate čišćenja

Najnoviji bežični usisivač - LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+...

IFA 2022: Bosch predstavlja čitav asortiman proizvoda

Bosch Cookit (ima 27 funkcija) priprema jednostavnu i...

CES 2021: ColdSnap aparat za smrznute poslastice

Sa ColdSnap aparatom za smrznute poslastice vaša kancelarija...

Slušajte pažljivo! Ovo su najbolji soundbar zvučnici

Zašto? Zato što je očekivati da će vaš...

Marantz predstavlja novu Seriju 30

Model 30 ima potpuno analogni dizajn sa diskretnom...

Sonus faber Stradivari – najprefinjeniji nivo visokih performansi

Stradivari predstavlja otelotvorenje filozofije kompanije Sonus faber. Novi...

„Nevidljive slušalice“ projektuju zvuk u vaše uši

SoundBeamer je možda i najintrigantnija tehnologija otkrivenih ušiju...

Gaming sledeće generacije!

PC gejming ili gejming na konzolama? – pitanje...

EcoFlow Blade Mower koristi GPS i LiDAR, a...

Košenje travnjaka nikad nije bilo lakše niti je...

Nova dimenzija zvuka

Kompanija Samsung kao vodeći proizvođač kućnih sistema za...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Denon je izbacio novi, svestrani mrežni plejer koji je dizajniran da podrži većinu digitalnih izvora zvuka, uključujući TV zvuk, uz podršku za bežično strimovanje i višesobnu reprodukciju preko Denonove striming platforme HEOS. Model DNP-2000NE može da radi samostalno ili kao deo postojeće analogne stereo postavke i pozicioniran je kao savršeni partner Denonovom integrisanom pojačalu PMA-1700NE i CD/SACD plejeru DCD-1700NE. Integracija sa platformom HEOS (Home Entertainment Operating System) omogućava jednostavan pristup striming servisima kao što su Spotify, Pandora, Tidal i drugi, plus nudi mogućnost strimovanja muzike visoke rezolucije preko Wi-Fi mreže do komponenti koje takođe podržavaju HEOS i bežičnih zvučnika širom vašeg doma. DNP-2000NE plejer takođe podržava strimovanje preko platforme Apple AirPlay 2, Bluetootha i DLNA. Sa fokusom na kvalitet zvuka, DNP-2000NE može da se pohvali dizajnom koji uključuje dva digitalno-analogna konvertera po kanalu za smanjenje buke, a tu je i Denonov Ultra AL32 Processing Plus algoritam koji „vraća informacije izgubljene tokom digitalnog snimanja.“ Konekcije uključuju jedan koaksijalni i dva optička koaksijalna ulaza, HDMI port sa povratnim audio kanalom (ARC) za importovanje TV zvuka, kontrolisanje jačine zvuke i prikazivanje omota albuma i informacija o pesmama na ekranu. Zatim još imamo USB-DAC ulaz za direktno povezivanje sa kompjuterom kao i eternet port za povezivanje na mrežu. Takođe su obezbeđeni fiksni i varijabilni stereo audio izlazi. USB-DAC konekcija podržava PCM fajlove visoke rezolucije do 32 bita/384 KHz i DSD do 11,2 MHz. Sve to je smešteno u kućište dizajnirano da izoluje digitalne štampane ploče jedne od drugih sa nezavisnim napajanjem iz pretvarača kako bi se zaštitila analogna kola od buke i smetnji. Denon DNP-2000NE plejer je dostupan u crnoj i srebrnoj boji po ceni od 1.600$.