Novi Abarth 500e naelektrisao Evropu

Nakon debitovanja u novembru, potpuno električni New Abarth 500e sada elektrifikuje Evropu turnejom koja je već stigla do Italije, Nemačke, Belgije, Holandije, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugalije i Španije, a uskoro će stići i do Austrije, Francuske i Švajcarske. Putovanje koje je od samog početka, dok je prelazio više od 4.000 kilometara, učinilo da srca 400.000 ljudi kucaju brže. A preostalo je još 5.000 kilometara.

Evropska turneja stiže nakon prvog premijernog predstavljanja modela Novi Abarth 500e javnosti na „Milan Games Week & Cartoomics“, najvažnijoj manifestaciji u Italiji posvećenoj video-igrama, elektronskim sportovima i svetu stripova. Učešćem na ovom događaju, „škorpion“ brend je konsolidovao svoju vezu sa svetom gejminga, što je naglašeno brojnim inicijativama tokom prethodnih godina, kao što je njegov tim za elektronske sportove.

Nakon stelarnog debija na manifestaciji „Milan Games Week & Cartoomics“, električni „škorpion“ posetio je Nemačku. Ovde je predstavljen nacionalnim medijima, koji su bili zadivljeni novim pravcem Abarth brenda: „Zar ovaj automobil prosto ne grabi pažnju, zar nije pravi dizajnerski komad? Uvek je zadivljujuće šta Italijani mogu da naprave. Oni prosto razumeju dizajn, koji je harmoničan,“ objavio je Der Autotester nakon događaja.

Zahvaljujući električnoj arhitekturi, zajedno sa unapređenom raspodelom težine, boljim obrtnim momentom i većim međuosovinskim rastojanjem, Novi Abarth 500e je brži i uzbudljiviji kako u gradskoj tako i u prigradskoj vožnji, obezbeđujući najbolje performanse. Sa najboljim ubrzanjem u klasi, nultim emisijama, zabavnom vožnjom, brzim punjenjem i izrazito italijanskim dizajnom, kako unutra tako i spolja, on je, ukratko, „More Abarth than EVer“ („Više Abarth nego ikad“).

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde