Kompaktni kamper za do tri dana uživanja van mreže

Winebago je proveo proteklih nekoliko godina razvijajući prototip potpuno električnog kampera poznatijeg kao e-RV (kao i većeg modela e-RV2). Nakon opsežnog istraživačko-razvojnog ciklusa i hiljada kilometara pređenih tokom testiranja, ovaj brend iz savezne države Ajova sada je iskoristio lekcije koje je naučio prilikom razvoja prototipa e-RV2 i primenio ih je tokom izrade kamper kombija Winnebago Solis Pocket 36B koji može da ide svuda zahvaljujući najsavremenijem pogonskom sistemu.

Solis Pocket 36B je najnapredniji model koji je kompanija Winnebago ikada napravila i baziran je na teretnom kombiju RAM ProMaster. Cilj ovog kampera je da ponudi sve pogodnosti i funkcije velikih rekreativnih vozila u znatno kompaktnijem pakovanju. Solis Pocket 36B ima kuhinju i trpezariju koja se pretvara u prostor za spavanje – zbog čega u ovom kamperu mogu komotno da spavaju četiri odrasle osobe. U zadnjem delu kampera nalazi se prostorija za presvlačenje i kupatilo sa tuš kabinom, lavaboom, ormarićem i uklonjivom WC šoljom.

Ono po čemu je Solis Pocket 36B zaista poseban jesu njegovi električni i baterijski sistemi. Tu spada i Power Kit Pro sistem koji kombinuje kompaktnu litijum-jonsku glavnu bateriju od 5 kWh i posebno osmišljeni 5-u-1 kontroler za upravljanje energijom u kamperu. Ovaj sistem koji je smešten ispod trpezarijskog prostora uparuje se sa solarnim panelom od 190 vati koji napajaju utičnice od 12 volti jednosmerne i 110 volti naizmenične struje. Sa snagom od čak 3.600 vati, ovaj sistem omogućava Winnebago kamperu da bude van mreže do 72 sata. Čitav ovaj sistem plod je saradnje između kompanije Winnebago i kalifornijske firme EcoFlow poznate po proizvodnji eksternih baterija, punjača i solarnih generatora.

Winnebago Solis Pocket 36B kamper kombi dolazi u jarko-beloj, trešnja-crvenoj i keramik-sivoj boji a porudžbine su krenule sa cenama koje kreću od 140.375$.

KUPI: $140,375 

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

BMW predstavlja ConnectedRide pametne naočare

Ne morate imati BMW motocikl da biste koristili...

Izdržljiviji, pametniji i efikasniji više nego ikad do...

Nissan je danas objavio više informacija o poboljšanjima...

Jaki i na putu i u planinama

Neki kažu: “električni automobili su samo za grad”....

Novi DB/37 proširuje Jeanneau liniju

Svega nekoliko meseci nakon lansiranja izvanrednog modela DB/43,...

500.000-ti Dacia Duster

Krajem novembra fabrika automobila Dacia u Mioveniju proslavila...

Provozajte krug sa svog kauča

Fiatov izdanak, Abarth postao je prvi proizvođač automobila...

Remora prikuplja CO2 iz kamiona na koji se...

Ispostavlja se da nije lako elektrifikovati šlepere koji...

Ducati Futa – električni trkački bicikl

Sveže predstavljeni Ducati Futa je čistokrvni drumski bicikl...

Snaga – dizajn – pouzdanost = Sea Ray...

Na Međunarodnom sajmu nautičara u Majamiju, Sea Ray...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Winebago je proveo proteklih nekoliko godina razvijajući prototip potpuno električnog kampera poznatijeg kao e-RV (kao i većeg modela e-RV2). Nakon opsežnog istraživačko-razvojnog ciklusa i hiljada kilometara pređenih tokom testiranja, ovaj brend iz savezne države Ajova sada je iskoristio lekcije koje je naučio prilikom razvoja prototipa e-RV2 i primenio ih je tokom izrade kamper kombija Winnebago Solis Pocket 36B koji može da ide svuda zahvaljujući najsavremenijem pogonskom sistemu. Solis Pocket 36B je najnapredniji model koji je kompanija Winnebago ikada napravila i baziran je na teretnom kombiju RAM ProMaster. Cilj ovog kampera je da ponudi sve pogodnosti i funkcije velikih rekreativnih vozila u znatno kompaktnijem pakovanju. Solis Pocket 36B ima kuhinju i trpezariju koja se pretvara u prostor za spavanje – zbog čega u ovom kamperu mogu komotno da spavaju četiri odrasle osobe. U zadnjem delu kampera nalazi se prostorija za presvlačenje i kupatilo sa tuš kabinom, lavaboom, ormarićem i uklonjivom WC šoljom. Ono po čemu je Solis Pocket 36B zaista poseban jesu njegovi električni i baterijski sistemi. Tu spada i Power Kit Pro sistem koji kombinuje kompaktnu litijum-jonsku glavnu bateriju od 5 kWh i posebno osmišljeni 5-u-1 kontroler za upravljanje energijom u kamperu. Ovaj sistem koji je smešten ispod trpezarijskog prostora uparuje se sa solarnim panelom od 190 vati koji napajaju utičnice od 12 volti jednosmerne i 110 volti naizmenične struje. Sa snagom od čak 3.600 vati, ovaj sistem omogućava Winnebago kamperu da bude van mreže do 72 sata. Čitav ovaj sistem plod je saradnje između kompanije Winnebago i kalifornijske firme EcoFlow poznate po proizvodnji eksternih baterija, punjača i solarnih generatora. Winnebago Solis Pocket 36B kamper kombi dolazi u jarko-beloj, trešnja-crvenoj i keramik-sivoj boji a porudžbine su krenule sa cenama koje kreću od 140.375$.

KUPI: $140,375