Kompaktni kamper za do tri dana uživanja van mreže

Winebago je proveo proteklih nekoliko godina razvijajući prototip potpuno električnog kampera poznatijeg kao e-RV (kao i većeg modela e-RV2). Nakon opsežnog istraživačko-razvojnog ciklusa i hiljada kilometara pređenih tokom testiranja, ovaj brend iz savezne države Ajova sada je iskoristio lekcije koje je naučio prilikom razvoja prototipa e-RV2 i primenio ih je tokom izrade kamper kombija Winnebago Solis Pocket 36B koji može da ide svuda zahvaljujući najsavremenijem pogonskom sistemu.

Solis Pocket 36B je najnapredniji model koji je kompanija Winnebago ikada napravila i baziran je na teretnom kombiju RAM ProMaster. Cilj ovog kampera je da ponudi sve pogodnosti i funkcije velikih rekreativnih vozila u znatno kompaktnijem pakovanju. Solis Pocket 36B ima kuhinju i trpezariju koja se pretvara u prostor za spavanje – zbog čega u ovom kamperu mogu komotno da spavaju četiri odrasle osobe. U zadnjem delu kampera nalazi se prostorija za presvlačenje i kupatilo sa tuš kabinom, lavaboom, ormarićem i uklonjivom WC šoljom.

Ono po čemu je Solis Pocket 36B zaista poseban jesu njegovi električni i baterijski sistemi. Tu spada i Power Kit Pro sistem koji kombinuje kompaktnu litijum-jonsku glavnu bateriju od 5 kWh i posebno osmišljeni 5-u-1 kontroler za upravljanje energijom u kamperu. Ovaj sistem koji je smešten ispod trpezarijskog prostora uparuje se sa solarnim panelom od 190 vati koji napajaju utičnice od 12 volti jednosmerne i 110 volti naizmenične struje. Sa snagom od čak 3.600 vati, ovaj sistem omogućava Winnebago kamperu da bude van mreže do 72 sata. Čitav ovaj sistem plod je saradnje između kompanije Winnebago i kalifornijske firme EcoFlow poznate po proizvodnji eksternih baterija, punjača i solarnih generatora.

Winnebago Solis Pocket 36B kamper kombi dolazi u jarko-beloj, trešnja-crvenoj i keramik-sivoj boji a porudžbine su krenule sa cenama koje kreću od 140.375$.

KUPI: $140,375 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Winebago je proveo proteklih nekoliko godina razvijajući prototip potpuno električnog kampera poznatijeg kao e-RV (kao i većeg modela e-RV2). Nakon opsežnog istraživačko-razvojnog ciklusa i hiljada kilometara pređenih tokom testiranja, ovaj brend iz savezne države Ajova sada je iskoristio lekcije koje je naučio prilikom razvoja prototipa e-RV2 i primenio ih je tokom izrade kamper kombija Winnebago Solis Pocket 36B koji može da ide svuda zahvaljujući najsavremenijem pogonskom sistemu. Solis Pocket 36B je najnapredniji model koji je kompanija Winnebago ikada napravila i baziran je na teretnom kombiju RAM ProMaster. Cilj ovog kampera je da ponudi sve pogodnosti i funkcije velikih rekreativnih vozila u znatno kompaktnijem pakovanju. Solis Pocket 36B ima kuhinju i trpezariju koja se pretvara u prostor za spavanje – zbog čega u ovom kamperu mogu komotno da spavaju četiri odrasle osobe. U zadnjem delu kampera nalazi se prostorija za presvlačenje i kupatilo sa tuš kabinom, lavaboom, ormarićem i uklonjivom WC šoljom. Ono po čemu je Solis Pocket 36B zaista poseban jesu njegovi električni i baterijski sistemi. Tu spada i Power Kit Pro sistem koji kombinuje kompaktnu litijum-jonsku glavnu bateriju od 5 kWh i posebno osmišljeni 5-u-1 kontroler za upravljanje energijom u kamperu. Ovaj sistem koji je smešten ispod trpezarijskog prostora uparuje se sa solarnim panelom od 190 vati koji napajaju utičnice od 12 volti jednosmerne i 110 volti naizmenične struje. Sa snagom od čak 3.600 vati, ovaj sistem omogućava Winnebago kamperu da bude van mreže do 72 sata. Čitav ovaj sistem plod je saradnje između kompanije Winnebago i kalifornijske firme EcoFlow poznate po proizvodnji eksternih baterija, punjača i solarnih generatora. Winnebago Solis Pocket 36B kamper kombi dolazi u jarko-beloj, trešnja-crvenoj i keramik-sivoj boji a porudžbine su krenule sa cenama koje kreću od 140.375$.

KUPI: $140,375