HONOR Magic V2 od danas dostupan u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR je najavio zvaničan početak prodaje HONOR Magic V2 u Srbiji. Ovaj model je već ostvario značajan uspeh na evropskom tržištu, što potvrđuje predanost brenda da pruži najbolje iskustvo svakom kupcu, istražujući i zadovoljavajući specifične potrebe tržišta.

HONOR Magic V2 u crnoj boji je na tržištu Srbije dostupan od 14. februara kod maloprodajnih partnera, kao i kod operatera, po ceni od 249.999 dinara.

Jedan od najtanjih sklopivih telefona na svetu sa težinom od svega 231g, HONOR Magic V2 predstavlja vrhunsko inženjersko umeće – lak, ali snažan uređaj koji korisnici mogu nositi svuda sa sobom.

Poseduje novu generaciju dve silicijum karbonske baterije sa prosečnom debljinom od samo 2.72mm, što omogućava visok kapacitet do čak 5.000mAh. Na taj način obezbeđuje celodnevno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem, uz podršku za brzo punjenje od 66W.

Takođe, kamera sistema ostavlja snažan utisak, sa trostrukom zadnjom kamerom od 50MP Ultra Wide, 50MP Wide sa OIS-om i 20MP Telephoto Lens sa OIS-om, garantujući jasnoću i boju na svakom zabeleženom trenutku života.

Zajedno, navedene specifikacije, redefinišu iskustvo sklopivog telefona zahvaljujući tankom profilu i snazi.

Kapacitet baterije – HONOR Magic V2

HONOR Magic V2 je opremljen moćnom dvostrukom silikon-karbonskom baterijom kapaciteta 5000 mAh, pažljivo konstruisanom da zadovolji visoke energetske zahteve svog prostranog, preklopnog ekrana, ali i snažnih unutrašnjih komponenti. Ovaj kapacitet predstavlja vrhunac u industriji pametnih telefona, naročito kada su u pitanju sklopivi modeli, gde je prostor od suštinske važnosti.

Brzina punjenja

Opremljen sopstvenom HONOR tehnologijom brzog punjenja, HONOR Magic V2 podržava žičano punjenje do 66W. Ova inovacija omogućava uređaju da se napuni od nula do 50% za svega 15 minuta, dok potpuno punjenje postiže u manje od sat vremena.

Praktične performance – HONOR Magic V2

Baterija pokazuje izvanredne rezultate u multitaskingu i produktivnim zadacima, čime je prevazišla očekivanja poslovnih korisnika i profesionalaca u kreativnoj industriji. Bez obzira na zahtevne zadatke kao što su montaža video zapisa ili igranje igara, trajanje baterije ostaje zadovoljavajuće.

Split-Screen funkcionalnost

Jedna od najčešće istaknutih karakteristika Magic V2 je sposobnost podeljenog ekrana. Ova korisna opcija omogućava istovremeno pokretanje dve aplikacije jednu pored druge, iskorišćavajući veliku površinu sklopivog ekrana. Lakoća aktivacije režima podeljenog ekrana – jednostavno prevlačenje i spuštanje aplikacija na željenu stranu ekrana – primetna je po svojoj intuitivnosti, značajno unapređujući ukupno korisničko iskustvo.

Kako bi nastavila u istom smeru, kompanija HONOR priprema i novu liniju proizvoda u okviru Magic Serije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem MWC 2024.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Mastercard unapređuje borbu protiv prevara zahvaljujući...

Više nego ikada ranije, prevaranti na internetu pokušavaju da zloupotrebe tehnologije kao što je AI. Prema...

Prenosivi frižider Bluetti je prvi takve...

Bluetti inovacijom korak po korak ulazi u budućnost. Rezervno skladištenje energije je ono čime se bavi,...

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...