Vreme je za pametno zimsko zagrevanje

Zima je odličan period za kvalitetno provođenje vremena. Nakon praznika koji su iza nas, ovo je idealan trenutak da se fizički aktiviramo.

Bilo da ste ljubitelj sezonskih sportova, rekreativnog trčanja tokom cele godine ili isprobavanja novih vežbi u kućnim uslovima – spektar sportskih mogućnosti zimi je zaista velik. A motivacija za vežbanje može biti upravo Huawei Watch GT 2 Pro, opremljen brojnim sportskim funkcijama i detaljnim statistikama o zdravlju.

Istražite sopstvene mogućnosti uz Huawei!

Dok se pripremate za putovanje, možete upotpuniti svoju sportsku opremu sa inovativnim Huawei Watch GT 2 Pro.

Najmoćniji Huawei pametni sat do sada pruža sveobuhvatne podatke kao što su merenje pulsa, prosečna brzina, maksimalni nagib, staza i udaljenost za nordijsko skijanje, klasično skijanje i bordovanje na ski stazi.

Pored toga, možete primiti i glasovna upozorenja ako bilo koji podatak pređe normalnu brzinu.

Ukoliko ne možete da zamislite nedelju dana bez trčanja, zima ne mora da znači odmor od vaše omiljene sportske kategorije.

Naprotiv, to je sjajna prilika da izgradite formu, poboljšate kondiciju i dobro započnete novu sportsku sezonu.

Možete se motivisati postavljanjem različitih ciljeva, a bez obzira na to šta odaberete, podrška vam može biti Huawei Watch GT 2 Pro, koji dolazi sa preko 10 različitih naučno dizajniranih, profesionalnih kurseva trčanja!

Ljubitelje muzike posebno će obradovati informacija da Huawei Watch GT 2 Pro ima posebnu memoriju za čuvanje muzike.

Putem Bluetooth konekcije možete ga povezati sa Huawei FreeBuds Pro ili drugim bežičnim slušalicama i uživati u omiljenim pesmama dok trenirate, šetate ili jednostavno odmarate nakon fizičkih aktivnosti.

Huawei Watch GT 2 Pro poseduje čipset razvijen unutar kompanije, koji usvaja visoko integrisanu heterogenu arhitekturu sa više jezgara koja međusobno sarađuju kako bi se obezbedila mala potrošnja energije i dugotrajan radni vek baterije za praćenje vežbanja, otkucaja srca, kvaliteta sna i drugih funkcija.

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 režima vežbanja, Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat zaista je vredan pažnje.

Moćni Huawei pametni sat neometano se može povezati svim pametnim telefonima, uključujući Android i iOS.

Štaviše, svim vašim sportskim i zdravstvenim podacima lako je pristupiti zahvaljujući aplikaciji Huawei Health, dostupnoj na Android i iOS uređajima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde