Y-Brush četkica može da očisti vaše zube za samo 10 sekundi

Uopšteno gledano, pranje zuba nije neki težak zadatak. Traje ukupno dva minuta i morate to da radite samo dva puta dnevno – ali nije baš zabavna obaveza i mnogi je izbegavaju.
Y-Brush četkica bi mogla da bude rešenje za taj problem.

Ovaj uređaj je predstavljen na sajmu potrošačke elektronike CES 2019, a njegovi tvorci tvrde da može da postigne jednak nivo čistoće zuba kao i standardni metod čišćenja, ali u svega 10 sekundi.

Y-Brush je izum francuske kompanije Fasteesh i predstavlja pokušaj optimizacije procesa pranja zuba. Umesto četkice sa malom glavom na kojoj se nalaze vlakna, Y-Brush se praktično cela sastoji iz vlakana koja su postavljena pod uglom od 45 stepeni oko kalupa za zube koji se prisloni na vaš gornji i donji red zuba.

Vlakna su postavljena pod preciznim uglom koji Američko udruženje stomatologa (ADA) preporučuje kada držite četkicu za zube uz desni. Kako nemaju svi usta iste veličine, Y-Brush dolazi u četiri različite veličine, uključujući i manje veličine namenjene deci.

Da biste koristili Y-Brush, prvo napunite kalup vašom omiljenom pastom. Potom prinesite uređaj vašim ustima i postavite ga na red zuba kao što biste postavili običan štitnik za zube. Kada ga postavite u usta, pritisnite dugme i osetićete kako Y-Brush počinje da vibrira.

Preporučuje se da pravite pokrete kao da žvaćete dok koristite Y-Brush da bi uređaj potpuno očistio vaše zube, ali to morate da radite svega pet sekundi. Onda postavite Y-Brush na drugi red zuba i ponovite proces iz početka. Nakon 10 sekundi, vaši zubi bi trebalo da su potpuno čisti.

Postoji mnogo razloga da budete skeptični na tvrdnje koje iznose tvorci Y-Brush četkice. Ona nije odobrena ili testirana, i iako zvuči obećavajuće, isto tako se i graniči sa kategorijom „previše dobro da bi bilo istinito“.

Možda bi vam bilo pametnije da pričekate sa kupovinom ovog uređaja dok on ne dobije odobrenje od udruženja stomatologa, ali možete da ga naručite u pretprodaji ako želite.

Y-Brush će koštati 125 dolara, a očekuje se da će isporuke krenuti u aprilu 2019. Godine.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TESTIRALI SMO: HP Envy 16 laptop – svestrana...

HP Envy 16 lako može biti jedna od...

Hyundai Elevate koncept je četvoronožni spasilac

Ovo električno vozilo za hitnu pomoć može sa...

Skriveno blago Huawei P smart Z telefona

Taman kada smo pomislili da fotkanje selfija ne...

Kompaktni multifunkcionalni uređaj Celtrix

Odgovor na sve vaše digitalne potrebe leži u...

TEST: Samsung Galaxy Watch 5 i Watch 5...

Za vas smo testirali oba Samsung sata #5:...

Casio G-Shock GWFA1000 je prvi Frogman ronilački sat...

Ljubitelji ronjenja, kako amateri tako i profesionalci, više...

Memorija DUPLOG kapaciteta

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Šta je grupisanje piksela?

Broj megapiksela u kamerama smartfona se rapidno povećava...

Brilijantni koncept kućište Apple Watch transformiše u iPod

Šesta generacija iPod nano je bio mali, kockast...

Da li je Tesla odelo budućnost haptičke tehnologije...

Teslasuit je jedan od počasnih dobitnika nagrade za...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Uopšteno gledano, pranje zuba nije neki težak zadatak. Traje ukupno dva minuta i morate to da radite samo dva puta dnevno – ali nije baš zabavna obaveza i mnogi je izbegavaju. Y-Brush četkica bi mogla da bude rešenje za taj problem. Ovaj uređaj je predstavljen na sajmu potrošačke elektronike CES 2019, a njegovi tvorci tvrde da može da postigne jednak nivo čistoće zuba kao i standardni metod čišćenja, ali u svega 10 sekundi. Y-Brush je izum francuske kompanije Fasteesh i predstavlja pokušaj optimizacije procesa pranja zuba. Umesto četkice sa malom glavom na kojoj se nalaze vlakna, Y-Brush se praktično cela sastoji iz vlakana koja su postavljena pod uglom od 45 stepeni oko kalupa za zube koji se prisloni na vaš gornji i donji red zuba. Vlakna su postavljena pod preciznim uglom koji Američko udruženje stomatologa (ADA) preporučuje kada držite četkicu za zube uz desni. Kako nemaju svi usta iste veličine, Y-Brush dolazi u četiri različite veličine, uključujući i manje veličine namenjene deci. Da biste koristili Y-Brush, prvo napunite kalup vašom omiljenom pastom. Potom prinesite uređaj vašim ustima i postavite ga na red zuba kao što biste postavili običan štitnik za zube. Kada ga postavite u usta, pritisnite dugme i osetićete kako Y-Brush počinje da vibrira. Preporučuje se da pravite pokrete kao da žvaćete dok koristite Y-Brush da bi uređaj potpuno očistio vaše zube, ali to morate da radite svega pet sekundi. Onda postavite Y-Brush na drugi red zuba i ponovite proces iz početka. Nakon 10 sekundi, vaši zubi bi trebalo da su potpuno čisti. Postoji mnogo razloga da budete skeptični na tvrdnje koje iznose tvorci Y-Brush četkice. Ona nije odobrena ili testirana, i iako zvuči obećavajuće, isto tako se i graniči sa kategorijom „previše dobro da bi bilo istinito“. Možda bi vam bilo pametnije da pričekate sa kupovinom ovog uređaja dok on ne dobije odobrenje od udruženja stomatologa, ali možete da ga naručite u pretprodaji ako želite. Y-Brush će koštati 125 dolara, a očekuje se da će isporuke krenuti u aprilu 2019. Godine.