Prečišćivač vazduha kompanije Aō Air koji se nosi na licu

Futuristički i apokaliptičan u isto vreme

Neki filmovi iz žanra naučne fantastike, kao što je IO, prikazuju budućnost u kojoj je vazduh toliko toksičan da ljudi ne mogu da šetaju slobodno bez uređaja za disanje.

Iako ta verzija budućnosti nije stigla (barem za sada), vazduh na nekim mestima je toliko zagađen da će vam trebati The Atmos nosivi prečišćivač vazduha kompanije Aō Air.

Aō Air The Atmos nosivi prečišćivač vazduha je daleko napredniji od LG prenosivog prečišćivača vazduha, a izgleda kao totalno futuristički uređaj koji je, nažalost, i tako apokaliptičan u isto vreme.

Samo zamislite svet gde je disanje kroz aparat kao što je The Atmos deo vaše svakodnevice.
To stvarno liči na Srbiju ove zime… Ali kako je to drugačije od, recimo, maske 3M N95 ili maske za lice na bazi kertridža?

Pa, na neki način moglo bi se reći da su slične, osim što Aō Air The Atmos nosivi prečišćivač vazduha u sebi ima više tehnologije.

On koristi pre-filter i aktivni nanofilter, kao i sistem ventilatora da aktivno uklanja najfinije čestice kako biste mogli da udišete čist vazduh.

Pomenuti ventilatori se prilagođavaju vašem načinu disanja i u stanju su da obezbede do 230 litara čistog vazduha po minuti dok se krećete gradom.

Punjiva litijum-jonska baterija omogućava 5 sati rada dok zasebna dodatna baterija može dodatno da produži korišćenje.

Ono što je zastrašujuće u vezi sa ovom nosivom tehonlogijom je to što je ona zapravo napravljena i što je nekim ljudima u određenim delovima sveta zapravo potrebna.

Ako se nalazite u regionu gde vam je potrebno nešto bolje od obične maske za filtriranje vazduha, možete da poručite Aō Air The Atmos nosivi prečišćivač vazduha u pretprodaji.

Ali znajte da ovaj uređaj nije jeftin.
Očekujte da će vas ovaj visokotehnološki nosivi prečišćivač vazduha unazaditi 350 dolara.

A isporuke neće početi pre jula 2020. godine, tako da, do tada ćete morati ili da nosite običnu masku ili da istrpite zagađenje.
Nadamo se redovnim košavama u predstojećem periodu!

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde