Ovaj kancelarijski pribor će oduševiti ljubitelje automobila

Pisanje pravom hemijskom olovkom po papiru je prava retkost ovih dana. Ako ste jedan od onih koji to i dalje rade i pritom ste veliki ljubitelj automobila, onda bacite pogled na ova dva nezaobilazna komada kancelarijskog pribora prvenstveno namenjena ljubiteljima dobrih starih SUS motora. Prvi predmet se zove Piston Pens. To su, kao što se da zaključiti iz samog imena, hemijske olovke koje izgledaju kao klipovi motora – i napravljene su ni manje ni više nego od anodiziranog aluminijuma sa sve žljebovima za prstenove i rupom za klipni klin.

Naravno, samo deo hemijske olovke izgleda kao klip motora jer je klip prilično kratak, ali to ne znači da ostatak olovke nije kul, jer jeste. Cev hemijske olovke je napravljena od 100% pravih 3K ugljeničnih vlakana a vrh od anodiziranog aluminijuma.

Piston Pens hemijske olovke mogu da se kupe pojedinačno, kao komplet ili sa pratećim držačem u obliku V-motora. V-motor je dostupan kao V8, V10 ili V12.

Piston Pens je uspešno finansiran Kickstarter projekat. Nije problem ako ste ga propustili jer možete da ih poručite u pretprodaji putem sajta Pistonpens.com. Međutim, ove hemijske nisu jeftine jer svaka košta oko 50$ a set sa držačem u obliku V-motora se prodaje za 210+$.

Plus morate podosta da čekate jer Piston Pens još uvek isporučuje porudžbine preko Kickstartera. Ako ne morate baš po svaku cenu da imate hemijske olovke u obliku klipova motora, postoji alternativa – neki će čak reći i bolja – jer nudi mnogo više detalja što se tiče samog V8 motora.

Ovaj držač hemijskih olovki u obliku bloka V8 motora izrađen je na CNC mašini i takođe je imao uspešnu kampanju na Kickstarteru koja se nedavno završila.

I opet nije problem ako ste propustili kampanju jer i dalje možete da ga poručite sa Etsy-ja u pretprodaji. Međutim, ni ovaj držač nije jeftin. Očekujte da se olakšate za 129$ i opet očekujte da ćete se načekati dok vam ne stigne na kućnu adresu. Ako sada poručite, isporuka će biti tek u Junu ove godine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde