PANERAI SUBMERSIBLE VERDE MILITARE – 42 MM

Dizajniran za dubine, razvijen za mrežu.
Panerai proširuje svoju ponudu profesionalnih ronilačkih satova sa jednim posebnim izdanjem, dostupnim isključivo putem elektronske trgovine.

Po prirodi otporan na naprezanje i profesionalno namenjen ekstremnim uslovima, ovaj sat je u stanju da istrpi i najizazovnije poduhvate.

Porodica profesionalnih satova Submersible, koju proizvodi podvodna divizija kompanije Panerai, dobila je novu pridošlicu u svoj specijalizovani sektor u vidu novog modela sa upečatljivim karakterom: Submersible Verde Militare – 42 mm (PAM01055), koji je razvijen specijalno za onlajn kanale trgovine.

Sa moćnim identitetom, ovo nije običan sat.

Novi Submersible Verde Militare – 42 mm (PAM01055) protivi se konvencijama, uspešno eksperimentišući sa estetskim dimenzijama koje niko ranije nije istražio.

Ovo je prvi model iz Submersible porodice sa zelenim brojčanikom, koji namerno razbija barijere tradicionalne upotrebe boja, i dizajniran je da komunicira kroz neuobičajeni izbora boja.

Novi, a opet pozicioniran u izražajnom jeziku, konstanta brenda Panerai u 2019. godini. Solidna zelena, prepoznatljiva zelena, vojna zelena boja.
Sa kvalitetima profesionalne alatke, ovaj sat maksimalno koristi dokazano tehničko znanje.

Kućište je napravljeno od brušenog nerđajućeg čelika tipa AISI 316L i ima poklopac na zavrtanje, reljefnu koronu koja se rotira u jednom pravcu i jedinstveni, vlasnički uređaj ovog brenda za zaštitu krunice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde