BRABUS 900: ULTIMATIVNI LUKSUZNI TERENAC

BRABUS 900 je remek delo moderne uglađenosti. Neviđeno luksuzni terenac koji je dizajniran da pomera granice elegancije i pažnje posvećene detaljima. Zasnovan na modelu Mercedes-Maybach GLS 600, ovaj neverovatni automobil će vas impresionirati svojim ekskluzivnim prepoznatljivim karakterom, nudeći maksimalni komfor, zadivljujući izgled i visoke performanse bez ograničenja.

Najatraktivnija odlika modela BRABUS 900 je njegov po meri opremljeni vrhunski enterijer zadivljujućeg dizajna sa bezbroj funkcionalnosti, kako za volanom tako i na prvoklasnoj zadnjoj klupi. Za snagu od 588 kW / 900 ks zadužen je BRABUS Rocket 900 V8 twin-turbo motor od 4,5 litara sa novim turbopunjačima koji donose tu neverovatnu snagu. Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 320 km/h, svaka vožnja u ovom moćnom vozilu postaje nezaboravni doživljaj na putu, okarakterisan ultimativnim komforom i vrhunskom elegancijom. Munjevit prenos snage od 1.250 Nm omogućava 9-stepeni automatski menjač kojim takođe može i manuelno da se upravlja.

Ovaj ekskluzivni paket zaokružuje BRABUS koncept spoljašnosti od ugljeničnih vlakana, BRABUS Monoblock M Platinum Edition kovane felne u prepoznatljivoj „Shadow Grey“ boji kao i novi BRABUS sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika koji pruža suptilni zvučni doživljaj.

Izrazito sportski karakter ovog automobila dodatno je naglašen BRABUS Monoblock M Platinum Edition kovanim felnama od 24 inča. Najsavremeniji proizvodni procesi i prepoznatljiva siva „Shadow Gray“ boja garantuju nepogrešiv izgled i maksimalnu snagu. BRABUS Airmatic sportsko vešanje može da spusti rastojanje vozila od tla do 25 milimetara, značajno poboljšavajući dinamiku vožnje time što se spušta težište vozila.

U skladu sa zadivljujućim izgledom vozila, vrhunski dizajneri enterijera osmislili su unikatan, ručno rađen BRABUS Bi-Color Masterpiece enterijer, zamišljen da sa puno ukusa zaokruži nepogrešivu eleganciju vozila kao i njegovu beskompromisnu snagu. Uglađen do poslednjeg detalja, jedinstveni crno-bež dizajn sa mnoštvom detalja od kože deluje impresivno a završna obrada savršeno, sa sve BRABUS dijamantskim šavovima na sedištima, drugim elementima i patosnicama koje su takođe presvučene najfinijom kožom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde