Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od 75 i u Beogradu!

Maserati proslavlja 75. godišnjicu od lansiranja prvog modela GranTurismo sa ekskluzivnom limitiranom edicijom - GranTurismo Trofeo PrimaSerie. Ova prestižna verzija Maserati GranTurismo Trofeo 75th proizvedena je u samo 75 primeraka i pravi je san ljubitelja luksuznih automobila, kao i kolekcionara.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75. godišnjicu od lansiranja prvog modela GranTurismo. Ova prestižna verzija je proizvedena u samo 75 primeraka i pravi je san ljubitelja luksuznih automobila, kao i kolekcionara. Još pre 75 godina, GranTurismo modeli su postali neprikosnoven simbol luksuza u garažama širom sveta, posebno u blizini svetskog džet-seta.

Predstavljeni model savršeno sjedinjuje snagu, eleganciju i najnapredniju tehnologiju, uz dodatak najekskluzivnijih detalja. Već na prvi pogled, ovaj automobil odiše visokim performansama i prefinjenom dozom sofisticiranosti koja će zadovoljiti najistančaniji ukus za luksuz.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th

Impresivnu snagu i suverenitet na putu upotpunjuje karakterističan zvuk V6 Nettuno motora. Sa svojih 550 konjskih snaga (410 kW), maksimalni obrtni moment od 650 Nm pri 3000 obrtaja u minuti, osam brzina (maksimalna brzina je 320 km/h) i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za svega 3.5 sekunde, jasno je da je ovde reč o automobilu koji pruža izvanredne performanse.

Maserati GT Trofeo PrimaSerie 75th sa pogonom na sva četiri točka ističe se izvanrednom Grigio Lamiera mat bojom koja je ekskluzivna za ovu ediciju. Pored toga, felne od 20 inča u sjajnom Astreo dizajnu dodaju poseban atraktivni element i naglašavaju sportsku tradiciju Maseratija.

Središnji poklopac felne, kao i nasloni za glavu na vozačkom i suvozačkom sedištu, ukrašeni su jedinstvenim logotipom koji slavi 75-godišnjicu brenda. Enterijer je obložen najkvalitetnijom dvobojnom kožom s crvenim koncem za upečatljiv izgled, a tu su i mat 3D karbonski elementi koji dodatno upotpunjuju luksuzni doživljaj.

Najfiniji materijali i kvalitetna izrada

Ručna obrada i pažljivo odabrani materijali naglašavaju prestiž ograničene edicije PrimaSerie. Najsavremeniji infotejment i sistemi asistencije obezbeđuju najviši nivo konfora, sigurnu vožnju i bezbednost putnika.

Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni sistem ozvučenja, renomiranog Italijanskog proizvodjača ozvučenja, sa 19 zvučnika koji kabinu pretvara u koncertnu dvoranu.

Izvanredna kombinacija vrhunskih performansi novog GranTurismo modela iz limitirane edicije PrimaSerie i ekskluzivnih karakteristika iz bogatog Maserati nasleđa čini ovaj model svojevrsnim umetničkim delom na četiri točka, koji utemeljuje svoju reputaciju u svetu automobila visoke klase.

Ovaj ekskluzivni automobil izložen je u Maserati Delta Automoto Store-u (Galerija Beograd), a cena GranTurismo Trofeo PrimaSerie edicije iznosi 289.071 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...

Rolls-Roice predstavlja La Rose Noire Droptail...

Glavni izvor inspiracije za ovu tamnu, hrabru i moćnu limuzinu bila je ruža Black Baccara, koja...
Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75. godišnjicu od lansiranja prvog modela GranTurismo. Ova prestižna verzija je proizvedena u samo 75 primeraka i pravi je san ljubitelja luksuznih automobila, kao i kolekcionara. Još pre 75 godina, GranTurismo modeli su postali neprikosnoven simbol luksuza u garažama širom sveta, posebno u blizini svetskog džet-seta. Predstavljeni model savršeno sjedinjuje snagu, eleganciju i najnapredniju tehnologiju, uz dodatak najekskluzivnijih detalja. Već na prvi pogled, ovaj automobil odiše visokim performansama i prefinjenom dozom sofisticiranosti koja će zadovoljiti najistančaniji ukus za luksuz.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th

Impresivnu snagu i suverenitet na putu upotpunjuje karakterističan zvuk V6 Nettuno motora. Sa svojih 550 konjskih snaga (410 kW), maksimalni obrtni moment od 650 Nm pri 3000 obrtaja u minuti, osam brzina (maksimalna brzina je 320 km/h) i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za svega 3.5 sekunde, jasno je da je ovde reč o automobilu koji pruža izvanredne performanse. Maserati GT Trofeo PrimaSerie 75th sa pogonom na sva četiri točka ističe se izvanrednom Grigio Lamiera mat bojom koja je ekskluzivna za ovu ediciju. Pored toga, felne od 20 inča u sjajnom Astreo dizajnu dodaju poseban atraktivni element i naglašavaju sportsku tradiciju Maseratija. Središnji poklopac felne, kao i nasloni za glavu na vozačkom i suvozačkom sedištu, ukrašeni su jedinstvenim logotipom koji slavi 75-godišnjicu brenda. Enterijer je obložen najkvalitetnijom dvobojnom kožom s crvenim koncem za upečatljiv izgled, a tu su i mat 3D karbonski elementi koji dodatno upotpunjuju luksuzni doživljaj.

Najfiniji materijali i kvalitetna izrada

Ručna obrada i pažljivo odabrani materijali naglašavaju prestiž ograničene edicije PrimaSerie. Najsavremeniji infotejment i sistemi asistencije obezbeđuju najviši nivo konfora, sigurnu vožnju i bezbednost putnika. Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni sistem ozvučenja, renomiranog Italijanskog proizvodjača ozvučenja, sa 19 zvučnika koji kabinu pretvara u koncertnu dvoranu. Izvanredna kombinacija vrhunskih performansi novog GranTurismo modela iz limitirane edicije PrimaSerie i ekskluzivnih karakteristika iz bogatog Maserati nasleđa čini ovaj model svojevrsnim umetničkim delom na četiri točka, koji utemeljuje svoju reputaciju u svetu automobila visoke klase. Ovaj ekskluzivni automobil izložen je u Maserati Delta Automoto Store-u (Galerija Beograd), a cena GranTurismo Trofeo PrimaSerie edicije iznosi 289.071 evra.