Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od 75 i u Beogradu!

Maserati proslavlja 75. godišnjicu od lansiranja prvog modela GranTurismo sa ekskluzivnom limitiranom edicijom - GranTurismo Trofeo PrimaSerie. Ova prestižna verzija Maserati GranTurismo Trofeo 75th proizvedena je u samo 75 primeraka i pravi je san ljubitelja luksuznih automobila, kao i kolekcionara.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75. godišnjicu od lansiranja prvog modela GranTurismo. Ova prestižna verzija je proizvedena u samo 75 primeraka i pravi je san ljubitelja luksuznih automobila, kao i kolekcionara. Još pre 75 godina, GranTurismo modeli su postali neprikosnoven simbol luksuza u garažama širom sveta, posebno u blizini svetskog džet-seta.

Predstavljeni model savršeno sjedinjuje snagu, eleganciju i najnapredniju tehnologiju, uz dodatak najekskluzivnijih detalja. Već na prvi pogled, ovaj automobil odiše visokim performansama i prefinjenom dozom sofisticiranosti koja će zadovoljiti najistančaniji ukus za luksuz.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th

Impresivnu snagu i suverenitet na putu upotpunjuje karakterističan zvuk V6 Nettuno motora. Sa svojih 550 konjskih snaga (410 kW), maksimalni obrtni moment od 650 Nm pri 3000 obrtaja u minuti, osam brzina (maksimalna brzina je 320 km/h) i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za svega 3.5 sekunde, jasno je da je ovde reč o automobilu koji pruža izvanredne performanse.

Maserati GT Trofeo PrimaSerie 75th sa pogonom na sva četiri točka ističe se izvanrednom Grigio Lamiera mat bojom koja je ekskluzivna za ovu ediciju. Pored toga, felne od 20 inča u sjajnom Astreo dizajnu dodaju poseban atraktivni element i naglašavaju sportsku tradiciju Maseratija.

Središnji poklopac felne, kao i nasloni za glavu na vozačkom i suvozačkom sedištu, ukrašeni su jedinstvenim logotipom koji slavi 75-godišnjicu brenda. Enterijer je obložen najkvalitetnijom dvobojnom kožom s crvenim koncem za upečatljiv izgled, a tu su i mat 3D karbonski elementi koji dodatno upotpunjuju luksuzni doživljaj.

Najfiniji materijali i kvalitetna izrada

Ručna obrada i pažljivo odabrani materijali naglašavaju prestiž ograničene edicije PrimaSerie. Najsavremeniji infotejment i sistemi asistencije obezbeđuju najviši nivo konfora, sigurnu vožnju i bezbednost putnika.

Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni sistem ozvučenja, renomiranog Italijanskog proizvodjača ozvučenja, sa 19 zvučnika koji kabinu pretvara u koncertnu dvoranu.

Izvanredna kombinacija vrhunskih performansi novog GranTurismo modela iz limitirane edicije PrimaSerie i ekskluzivnih karakteristika iz bogatog Maserati nasleđa čini ovaj model svojevrsnim umetničkim delom na četiri točka, koji utemeljuje svoju reputaciju u svetu automobila visoke klase.

Ovaj ekskluzivni automobil izložen je u Maserati Delta Automoto Store-u (Galerija Beograd), a cena GranTurismo Trofeo PrimaSerie edicije iznosi 289.071 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...