Upoznajte S-Class DIGITAL

Mercedes-Benz lansira komunikaciju povodom nove S-Klase preko digitalnih specijala na Mercedes me media platformi.

Mercedes-Benz proširuje svoju digitalnu informativnu platformu dodatnim formatom vesti o novoj S-Klasi, koja će svoju svetsku, digitalnu premijeru imati u septembru.

U ukupno tri epizode počev od 8. jula 2020. godine, Meet the S-Class DIGITAL će pružiti prve uvide u neke od inovacija koje će obezbediti da nova luksuzna limuzina učvrsti svoju vodeću poziciju najboljeg automobila na svetu.

Markus Schäfer, član Upravnog odbora Daimler AG i Mercedes-Benz AG, odgovoran za Daimler Group Research i Mercedes-Benz Cars COO, otpočeće novu seriju na Mercedes me media platformi osvrtom na spoljašnjost i unutrašnjost nove S-Klase.

Video je sada dostupan na media.mercedes-benz.com/s-class , gde će takođe biti objavljene sve tri epizode Meet the S-Class DIGITAL, zajedno sa pratećim dokumentima.

Kako ne ni propustili nijednu od epizoda, predstavnici medija se mogu registrovati za „push“ notifikacije.

“Nova S-Klasa obiluje revolucionalnim inovacijama i podiže individualnu mobilnost u luksuznom segmentu na potpuno novi nivo. Razvili smo seriju Meet the S-Class DIGITAL kako bismo predstavnicima medija pružili informacije o ključnim, istaknutim novinama pre svetske premijere,” ističe Katja Bott, rukovodilac globalnih komunikacija Mercedes-Benz Cars & Vans.

Format Meet the S-Class DIGITAL takođe se sastoji od moderiranih emisija sa intervjuima u studiju, kao i izveštaja sa lokacije i test staza. Svaku emisiju prate detaljne informacije u formi video zapisa, grafika, tekstova za medije i fotografija. Moguća je i prilika za razgovor sa Mercedes-Benz stručnjacima.

Prva emisija počinje 8. jula: Sajjad Khan i Gorden Wagener

Prva epizoda “Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX” biće emitovana 8. jula 2020. godine u 11.30h i odnosi se na novu generaciju Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Sajjad Khan, član borda menadžmenta kompanije Mercedes-Benz AG, odgovoran za CASE, i Gorden Wagener, glavni direktor dizajna za Daimler AG detaljno su predstavili nove mogućnosti za interakciju i personalizaciju.

Sigurnost i udobnost u fokusu su druge epizode “Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by intelligence”, koja će biti emitovana 29. jula 2020. godine.
Treća epizoda, “Meet the S-Class DIGITAL: Luxury and well-being” koja će biti emitovana 12. avgusta 2020. godine, usredsređuje se na novi luksuzni komfor u unutrašnjosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde