Ceo Porsche u jednoj aplikaciji

Porsche je obnovio svoje digitalne usluge za pametne telefone i kombinovao funkcije za više aplikacija: My Porsche aplikacija će za klijente biti  centralni interfejs sa automobilom i brendom. Ona će preuzeti funkcije od  My Porsche Essentials, Connect App i Car Connect aplikacije. Tokom narednih meseci biće integrisane i dodatne aplikacije kao što su Porsche Charging i Porsche – Good to know aplikacije.

„My Porsche“ će postati svestrani alat za svakog vozača. Aplikacija je kompatibilna sa Porsche vozilima počev od 2016. modelne godine. Ukoliko postoji veza između pametnog telefona i Porsche modela , aplikacija prikazuje važne parametre vozila i može se koristiti kao daljinski upravljač za odabrane funkcije.

Aplikacija My Porsche je dostupna u 47 zemalja i na 25 jezika za Apple iOS (iOS 14 i noviji) i za pametne telefone sa android operativnim sistemima  (Android 8 i noviji).

Opseg funkcija može varirati u zavisnosti od modela, modelne godine i dostupnosti na odgovarajućem tržištu. Aplikacija se može besplatno preuzeti sa Apple App Store i Google Play Store i stalno će se proširivati i optimizovati.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde