Jedinstveni OLED monitori za prave gejmere!

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće dva nova modela premium UltraGear™ OLED gejming monitora (27GR95QE i 45GR95QE) na sajmu CES 2023. Novi UltraGear monitori demonstriraju lidersku poziciju kompanije LG u dinamičnoj OLED industriji i posvećenost tržištu gejming monitora.

LG UltraGear OLED gejming monitor (model 27GR95QE) ima performanse koje mogu da izvuku maksimum iz popularnih igara, uključujući i najnovije naslove; OLED ekran sa QHD rezolucijom (2.560 x 1.440), osvežavanjem ekrana (refresh rate) od 240 Hz i neverovatno brzo vreme odziva od 0,03 ms (GTG) što omogućava glatko igranje, bez kašnjenja slike.

Sa podrškom za HDMI 2.1 i konektivnošću DisplayPort 1.4, monitor dodatno nudi i 4-polni priključak za slušalice koji omogućava korisnicima da uživaju u realističnom, prostornom zvuku DTS slušalica:X. Monitor dolazi sa daljinskim upravljačem za brzo i lako upravljanje ekranom, uz dodatnu pogodnost podešavanja pojedinačnih tastera.

Počasni dobitnik nagrade za inovaciju CES 2023 (Innovation Award), model LG 45GR95QE je prvi 45-inčni zakrivljeni OLED gejming sa formatom prikaza od 21:9 i WQHD (3,440 x 1,440) rezolucijom ekrana. Pored toga, ovo je prvi ekran od 45 inča sa zakrivljenjem od 800R, dizajniran tako da pruži unapređeno iskustvo igranja video igara.

Izvanredan, zakrivljeni OLED ekran 45GR95QE nudi kontrast od 1.500.000:1 i 98,5 odsto pokrivenosti DCI-P3 spektra, što rezultira svetlim bojama, dubokoj crnoj i oštrini slike koja ne samo da oživljava akciju na ekranu, nego i unapređuje fokus igrača. Kao i model od 27 inča, i ovaj monitor ima vreme odziva od 0,03 ms GTG i brzinu osvežavanja ekrana od 240 Hz. Koristeći ogroman potencijal OLED tehnologije, 45GR95QE omogućava igračima potpuno uživanje u video igrama.

„Sa našim vodećim tehnologijama u sferi prikaza, ovi namenski monitori mogu da se pohvale brzinom koja je potrebna za takmičarski gejming, kao i visokim kvalitetom slike, koja čini da sve izgleda i deluje realističnije“, rekao je Seo Yang-jae, viši potpredsednik i šef IT odeljenja kompanije LG Electronics Business Solutions. „Kao pionir u svetu igara, kompanija LG će nastaviti da kreira potpuno nova korisnička iskustva preko LG UltraGear gejming monitora visokih performansi koji dolaze u različitim veličinama i performansama kako bi zadovoljili sve vrste igrača.“, zaključio je Young-jae.

Posetioci CES 2023 sajma, koji će biti održan od 5. do 8. januara, mogu da posete štand br. 15501 u Kongresnom centru Las Vegasa i uživo iskuse najnovije UltraGear OLED gejming monitore. Oba modela su dostupni za naručivanje u SAD od 12. decembra, u januaru će biti dostupni i na ključnim tržištima širom Severne Amerike i Azije, u Evropi od februara, a na Bliskom istoku i Latinskoj Americi u narednim mesecima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde