CES 2022: U novu godinu sa novim televizorima

Na sajmu CES 2022 Samsung je predstavio MICRO LED ekrane u tri nove veličine – 110”, 101” i 89”, koji zahvaljujući LED diodama veličine 25 miliona mikrometara nude najbolji kvalitet slike u svom rangu. Osim hardverskih inovacija, najnoviji MICRO LED ekran podržava 20-bitnu dubinu sivih tonova s više od milion koraka svetline i nivoa boja za istinski HDR doživljaj.

“Značajnim napretkom tehnologije i različitim načinima distribucije zabave, uloga televizora dramatično se promijenila u poslednjih nekoliko godina. S našom najnovijom linijom televizora korisnicima pružamo impresivno video i audio iskustvo koje se može maksimalno prilagoditi njihovim individualnim potrebama. Bilo da ste ljubitelj filmova, tech entuzijasta, gejmer ili ljubitelj umetnosti, Samsung ima vrhunske uređaje koji mogu ukrasiti svačiji dom“, rekao je Simon Sung, izvršni potpredsednik i direktor prodaje i marketinga sektora za vizuelno poslovanje, Samsung Electronics.

Novi modeli Neo QLED televizora pružaju neke od najčistijih slika uz impresivni doživljaj zvuka, a sve zahvaljujući Neo Quantum procesoru koji sadrži unapređeno mapiranje kontrasta s pozadinskim osvjetljenjem, povećavajući nivo svetlosti sa 12 na 14-bitnu gradaciju za veću kontrolu izvora svetlosti. Novi Neo QLED televizori donose i Real Depth Enhancer, multi-inteligentni algoritam kvaliteta slike, obogaćeni su i inovativnim EyeComfort načinom rada za automatsko prilagođavanje svetline i tona ekrana, dok Dolby Atmos tehnologija sa novim višekanalnim zvučnicima brine za dinamičan zvuk koji prati radnju iz svih uglova.

Takođe, The Frame sada dolazi s većim rasponom odabira veličine ekrana od 32” do 85”, isto kao i The Serif koji ima novi dodatak opcije veličine ekrana od 65”.

Novi Samsung modeli televizora iz 2022. podržavaju vertikalni interfejs, uključujući Smart Hub platformu i Multi View karakteristike. Aplikacije kao što su YouTube i TikTok imaju mogućnost reflektovanja i emitovanja u uspravnom načinu rada isto kao i Ambient Mode+ i Art Mode, a sve uz novu opciju za rotiranje na daljinskom upravljaču koja korisnicima omogućava jednostavno rotiranje ekrana jednim klikom na dugme.

Za više informacija, uključujući slike ili video o proizvodima koje je Samsung predstavio na ovogodišnjem CES 2022, posetite news.samsung.com/global/ces-2022.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde