BKOOL SMART GO trenažer

Bikul je tehnološka kompanija koja pravi interaktivna i inovativna rešenja u oblasti sporta i video gejminga. U oblasti biciklizma, oni su razvili najnapredniji trenažer i simulator.

Bikul Smart Go je trenažer koji je kreiran ne samo da zadovolji potrebe ljubitelja biciklizma, već i da se prilagodi svačijem budžetu.

Sa mogućnošću da simulira uspone do 8% zahvaljujući snazi od 800 vata, ovaj novi trenažer će vam za samo 345,99 evra stvoriti osećaj kao da se nalazite na putu, a u tu cenu spada i tromesečna pretplata na Bikul premijum biciklistički simulator.

Novi Bikul Smart Go je tih, lagan, može da se sklopi i spakuje i ima manje od 10 kilograma.

Sto posto je kompatibilan sa svim funkcijama Bikul biciklističkog simulatora. Bez obzira na to koji sistem ili koji bicikl koristite, Bikul Smart Go može da se poveže na ANT+ i Blutut Smart uređaje i kompatibilan je sa svim vrstama bicikala, uključujući i mauntin bajk.

Uz to, poput prethodnih modela ove kompanije, jednostavan je za postavljanje i sklanjanje, osmišljen tako da korisnici samo treba da brinu o tome kakav trening žele da odrade tog dana.

U svojim nogama osetićete iscrpljujući uspon kroz gradić Alpe D’Huez kao i inerciju na povratku nizbrdo, možete da učestvujete na fantastičnim velodromskim trkama i osetite zavetrinu kada se pozicionirate iza drugog bicikliste, ili možete da odradite profesionalni trening koji automatski koristi zone snage, sve to iz udobnosti vašeg doma.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde