Novi Alfa Romeo Giulia i Stelvio MY2020

U svakom Alfa Romeo automobilu, vozači su uvek uživali u najboljoj tehnologiji spojenom sa neprocenjivim tehničkim nasleđem, i nepobedivim, uzbudljivim iskustvom u vožnji, koje nudi svaka kreacija ovog brenda. Odabir između modela Giulia ili modela Stelvio znači odbiti pravljenje kompromisa između rešenja nastalih iz pristupa sa fokusom na vozača, i najvećeg komfora, u najopštijem smislu reči.

Odnos između vozača i automobila koji je postignut u modelima Giulia i Stelvio jeste blizak, zahvaljujući direktnom upravljačkom sistemu, upravljanju koje ima neosporiv status najboljeg u klasi, savršenom rasporedu težine i iskrenim, uzbudljivim reakcijama vozila u svakoj situaciji. Sa novim modelima Giulia i Stelvio MY2020, interfejs između čoveka i mašine na nivou više je, izvanredno jednostavan, lak za upotrebu i intuitivan.

Za početak, automobili su opremljeni novim 7-inčnim TFT ekranom u središtu table s instrumentima, u vidokrugu, kao deo standardnog paketa.
Raspored na ekranu je iznova dizajniran kako bi omogućio više informacija na racionalniji način, i kako bi obezbedio prostor za tehnološke parametre za autonomnu vožnju.

Centralni displej od 8,8 inča dobio je značajnu nadogradnju, sada je osetljiv na dodir i ima potpuno nov raspored sa optimizovanom grafikom na osnovu vidžeta.

Ovo znači da svaki korisnik može da pravi sopstvenu početnu stranu, na kojoj svaka funkcija vozila postaje aplikacija. Horizontalnim skrolovanjem pristupa se pristupnim prikazima za Alfa DNA, radio, medije, pametne telefone, navigaciju, kontrolu klimatizacije, usluge povezanosti i naprednim sistemima za pomoć pri vožnji. Interakcija je zbog toga potpuna i prilagodljiva, a vozač može da bira da li će sistem koristiti pomoću rotirajućeg točkića ili ekrana osetljivog na dodir.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde