Koncept električnog vozila Polestar O2 ima nezavisni dron za selfije u automobilu

Narode, upoznajte Polestar O2, koncept električnog kabrioleta sa tvrdim krovom i drugi koncept automobil kompanije Polestar koji se nadovezuje na dizajnerski jezik modela Precept prvobitno predstavljenog 2020. godine.

Međutim, drone na koncept modelu Polestar O2 služi za zabavu; to je autonomni kinematografski dron integrisan iza zadnjih sedišta.

Dron je razvijen u saradnji sa kineskim proizvođačem dronova Aerofugia, tj. njihovim brendom za potrošačku elektroniku Hoco Flow. On može da poleti dok je automobil u pokretu i snimi savršene trenutke tokom vožnje.

Posebno krilo se izdiže iza zadnjih sedišta kako bi se napravio prostor bez negativnog pritiska čime se omogućava dronu da poleti. Dron je potpuno autonoman i automatski će pratiti automobil brzinom do 90 km/h.

Kada završi sa snimanjem, dron se samostalno vraća u automobil. Nakon toga možete da editujete video klipove ni manje ni više nego sa centralnog displeja od 15 inča u automobilu. Kada je parkiran, naravno.

Pored drona za selfije u automobilu, sam automobil, koji je postavljen na posebnoj aluminijumskoj platformi, ima superiornu aerodinamiku koja mu unapređuje autonomiju. Polestar O2 takođe demonstrira iskorake koji su napravljeni u domenima održivosti i tehnologije sa materijalima kao što su novi monomaterijal u vidu reciklirane poliesterske termoplastike. Reciklirani poliester predstavlja osnovu svih mekih komponenti korišćenih u enterijeru automobila, od pene do adheziva i 3D pletenih vlakana kao i nepletene laminacije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde