SleepPhones – Rešenje za bolji san

SleepPhones slušalice predstavljaju udoban, zgodan način da rešite svoje besane muke na odmoru.

Za većinu ljudi slušalice su jednostavno slušalice. Prvi korak: stavite ih na uši. Drugi korak: pustite muziku. Treći korak: ponovite kad god je neophodno.

Ali za neke od nas, stvari su malo komplikovanije od toga, jer postoje slušalice za svaku priliku.
Na primer, postoje slušalice koje potiskuju buku kada želite mir i tišinu kod kuće, a za svakodnevno korišćenje na poslu imate one druge.

Takođe, imajte žičane slušalice pri sebi u slučaju da zaboravite da napunite bežične, a imate i poseban par slušalica za vežbanje, baštenske radove i avanture na odmoru.
Morate biti spremni za sve situacije, je l’ tako?

Nedavno je, doduše, postalo jasno da ovoj kolekciji nedostaje jedan deo.
Ponekad, koliko god odmaralište delovalo savršeno, vi nećete moći ništa da uradite povodom buke koja dolazi spolja.
SleepPhones slušalice kompanije AcousticSheep, ili ti pidžama za vaše uši, su odlične za spavanje.

Šta će vašim ušima pidžama?

Pored toga što ispadaju dok spavate, drugi problem sa bubicama je to što znaju da izazovu bol u osetljivim ušima, pa ideja o nekom toplom udobnom rešenju momentalno postaje primamljiva.

SleepPhones uređaj je praktično traka za glavu sa ugrađenim zvučnicima, što zvuči neudobno bez obzira na to koliko imate poverenja u tehnologiju nosivih uređaja, ali kombinacija mekane tkanine i laganih ravnih zvučnika i tankog risivera kao rezultat ima iznenađujuće prijatno iskustvo.

Uvek je fantastično kada misle o svemu

Zvučnici u SleepPhone traci nisu fiksirani i mogu se razdvojiti, što je od pomoći za neke od nas sa većim glavama i ušima koje nisu baš simetrične, jer se mogu podesiti na tačnu poziciju koja nama odgovara, a da se posle toga više ne pomeraju.

Ova mala stvar je važna jer želite da obezbedite da pesme ili umirujući zvuci dođu do vaših ušiju i potpuno potisnu buku koja dolazi sa žurke iz odmarališta pored vas.

Pored toga, Bluetooth povezivanje je brzo i konzistentno, i za razliku od nekih bežičnih slušalica, baterija može da traje celu noć, a i više od toga, pre nego što budete morali da je dopunite.

A kakav je kvalitet zvuka?

Kada govorimo o spavanju, nije vam neophodno da imate kristalno jasan zvuk uz koji se osećate kao da ste jedina osoba na živoj svirci vašeg omiljenog benda.

Ali zvučnici na SleepPhones uređaju su ipak dovoljno dobri da možete da koristite ovu traku za glavu umesto bubica tokom glasnog leta avionom, a tu čak možete i da prevučete traku preko očiju i malo odmorite.

CENA: $ 67.13

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde