Zašto odabrati dečiji Rossignol Jibfluence snowboard

Tri patentirana spoja roker i kamber dizajna su krojena prema specifičnim stilovima skijanja i nivou intenziteta.
Sa mekšim fleks profilom od vrha do repa, AMPTEK AUTO TURN bord ima spoj roker/kamber od 80/20 za ulazak u zaokret bez napora i jednostavnu, razigranu vožnju.

FLEX rejtinzi Rossignol snowboarda kreću se od najmekšeg (1) do najkrućeg (10) pa možete da odaberete najbolji obrazac fleksa za vaš stil skijanja. Mekši bordovi su lakši za kontrolisanje, krući bordovi nude više snage i stabilnosti.

Tehnologija po imenu 3S SERRATED EDGE nudi tri manje tačke kontakta na ivici (jedna između umetaka i dve na vrhu i repu), proširujući prianjanje do ranije nedostižnog srednjeg dela borda za povećanu stabilnost i držanje na ivici uz vrlo dobar osećaj.

Ponuđen u zidovima ili ugrašen u jezgru, ABS pruža pojačanu izdržljivost dok štiti jezgro od vlage.

Staklena vlakna imaju veću rastegljivost pre pucanja od ugljeničnih vlakana i dolaze u raznim težinama i vezovima, što ih čini izborom broj 1 za personalizovani fleks i torzionu otpornost. Staklena vlakna takođe stabilizuju mehanička svojstva drvenih jezgara tokom vremena.

Tradicionalna geometrija borda između umetaka spaja više obrnutih geometrija ka vrhu i repu, omogućavajući prilagođavanje geometrije vožnji u realnom vremenu, tj. duža je pri većoj brzini i kraća pri manjoj, i nudi savršeno skretanje u svakom trenutku. RadCut se nudi u više verzija, svaka od kojih je krojena za pojedinačne stilove vožnje. Agresivniji spojevi geometrija isporučuju brže, živahnije zaokrete dok glatkija geometrija nudi tečniju, opuštenu vožnju.

Standardno drveno jezgro koristi jednu vrstu drveta vertikalno raslojenu kako bi se obezbedila izdržljivost i udobnost kao i niža cena izrade.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde