Razer Hammerhead – Prve prave Razer bežične bubice

Popraviće problem sa kašnjenjem zvuka tokom igranja video igrica na Android uređajima

Jedna od najgorih stvari kod korišćenja bežičnih slušalica tokom igranja igrica na Android telefonima jeste latencija.

Bilo da je za ovo kriv operativni system ili proizvođač (ili oboje), primetno je da većina slušalica – čak i one skupe – nisu u stanju da isprate dešavanja na ekranu.

To može prosto da vas razbesni, i to je situacija koju Razer Hammerhead prave bežične bubice od 99 dolara žele da prevaziđu.

Ove nove prave bežićne bubice koje su najavili iz kompanije Razer imaju vrlo nisku latenciju od svega 60 ms u „Gejming“ režimu koji se pokreće preko prateće aplikacije za iOS ili Android. Uz ovaj režim, ono što čujete bi trebalo da se poklapa sa onim što je na ekranu.

U kompanije Razer tvrde da njihove bubice koriste posebnu verziju Bluetooth 5.0 tehnologije kako bi omogućili ovoj funkciji da radi i održava kvalitet zvuka kao i bateriju dok koristite režim sa niskom latencijom. Da biste uključili ovaj režim, samo tapnite tri puta po bubici.

Hammerhead prave bežične bubice su po pitanju dizajna slične AirPods bubicama u smislu da se ne oslanjaju na to da će završeci savršeno stati u vaše uši, već dobijate i nekoliko silikonskih navlaka koje će vam pomoći da nađete odgovarajući nivo udobnosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde