Razer Hammerhead – Prve prave Razer bežične bubice

Popraviće problem sa kašnjenjem zvuka tokom igranja video igrica na Android uređajima

Jedna od najgorih stvari kod korišćenja bežičnih slušalica tokom igranja igrica na Android telefonima jeste latencija.

Bilo da je za ovo kriv operativni system ili proizvođač (ili oboje), primetno je da većina slušalica – čak i one skupe – nisu u stanju da isprate dešavanja na ekranu.

To može prosto da vas razbesni, i to je situacija koju Razer Hammerhead prave bežične bubice od 99 dolara žele da prevaziđu.

Ove nove prave bežićne bubice koje su najavili iz kompanije Razer imaju vrlo nisku latenciju od svega 60 ms u „Gejming“ režimu koji se pokreće preko prateće aplikacije za iOS ili Android. Uz ovaj režim, ono što čujete bi trebalo da se poklapa sa onim što je na ekranu.

U kompanije Razer tvrde da njihove bubice koriste posebnu verziju Bluetooth 5.0 tehnologije kako bi omogućili ovoj funkciji da radi i održava kvalitet zvuka kao i bateriju dok koristite režim sa niskom latencijom. Da biste uključili ovaj režim, samo tapnite tri puta po bubici.

Hammerhead prave bežične bubice su po pitanju dizajna slične AirPods bubicama u smislu da se ne oslanjaju na to da će završeci savršeno stati u vaše uši, već dobijate i nekoliko silikonskih navlaka koje će vam pomoći da nađete odgovarajući nivo udobnosti.

PRETHONI NASLOV
SLEDEĆI NASLOV

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Jedna od najgorih stvari kod korišćenja bežičnih slušalica tokom igranja igrica na Android telefonima jeste latencija. Bilo da je za ovo kriv operativni system ili proizvođač (ili oboje), primetno je da većina slušalica – čak i one skupe – nisu u stanju da isprate dešavanja na ekranu. To može prosto da vas razbesni, i to je situacija koju Razer Hammerhead prave bežične bubice od 99 dolara žele da prevaziđu. Ove nove prave bežićne bubice koje su najavili iz kompanije Razer imaju vrlo nisku latenciju od svega 60 ms u „Gejming“ režimu koji se pokreće preko prateće aplikacije za iOS ili Android. Uz ovaj režim, ono što čujete bi trebalo da se poklapa sa onim što je na ekranu. U kompanije Razer tvrde da njihove bubice koriste posebnu verziju Bluetooth 5.0 tehnologije kako bi omogućili ovoj funkciji da radi i održava kvalitet zvuka kao i bateriju dok koristite režim sa niskom latencijom. Da biste uključili ovaj režim, samo tapnite tri puta po bubici. Hammerhead prave bežične bubice su po pitanju dizajna slične AirPods bubicama u smislu da se ne oslanjaju na to da će završeci savršeno stati u vaše uši, već dobijate i nekoliko silikonskih navlaka koje će vam pomoći da nađete odgovarajući nivo udobnosti. Kada ih izvadite iz kutije koja se puni preko USB-C porta, uglavnom ih držite u svojim ušima. To je odlično sa aspekta upotrebljivosti, ali nije tako sjajno ako vam treba par bežičnih bubica koje blokiraju spoljašnju buku. Ako je to ono što vam treba, AirPods bubice bi mogle da budu bolji izbor. Hammerhead prave bežične bubice imaju IPX4 nivo vodootpornosti i možete ih koristiti tri sata pre nego što vam istekne baterija. Kutija koju dobijate uz njih vam daje još četiri punjenja za ukupnih 12 sati slušanja. Osnovne komande kao što su menjanje pesama, javljanje na telefon ili aktiviranje glasovnog asistenta obavljaju se tako što dodirnete bubice. Ako želite da podesite jačinu zvuka, to morate da uradite preko telefona. Cena od 99 dolara deluje pristojno za ono što se ovde nudi, ali ove bubice bi mogle da imaju problem da se izdvoje iz mase ako se „Gejming“ režim ne ispostavi kao fenomenalna novina za igranje igara na Android telefonima. Razer Hammerhead bežične bubice su dostupne na sajtu Razer.com.