Tivoli Songbook i Songbook Max donose retro dugmiće i klizače modernim Bluetooth zvučnicima i DAB radio uređajima

Jedna od stvari koje većini savremene audio opreme nedostaje je opipljivost: koliko god da je divno dobiti neverovatan zvuk iz sistema, jednostavno je manje zabavno kada nema klizača za klizanje, dugmića za okretanje i prekidače za prebacivanje. Zato novi Tivoli Songbook i Songbook Max intrigiraju: dva prenosiva Bluetooth zvučnika sa puno opipljivosti i nekim neobičnim audio karakteristikama.

Songbook je inspirisan opremom iz sedamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, i predstavljaju evoluciju prethodnog Songbook radija. Dizajniran je da bude prenosiv, i svakako upečatljivog izgleda: zelena verzija izgleda kao da je otrgnuta sa američkog vojnog džipa, dok krem opcija izgleda kao da bi trebala biti pored onih drink kolica iz sedamdesetih sa poluglobusom na vrhu. Ali neka vas retro izgled ne prevari, ovo su potpuno moderni uređaji.

Tivoli Songbook i Songbook Max: ključne karakteristike i specifikacije

Tivoli Songbook

Songbook dolazi sa 3,5-inčnim zvučnikom punog opsega, 3,5-inčnim vuferom i dvostrukim pojačalima od 40 vati, tako da je sposoban za ozbiljan volumen. Sa 3 kg je lakši nego što izgleda, i takođe je mnogo lakši od svog većeg brata. Taj model, Songbook Max, ima 5,2 kg tako da je više prenosiv nego što je portabilan. Ali dobitak je što dobijate 4-inčni subvufer, 4-inčni srednji opseg, 3/4-inčni visokotonac i dvostruka pojačala od 50 vati za još veću snagu zvuka.

Bluetooth je 5.3 i postoji neobična dodatna opcija ulaza: četvrt-inčni/6,35mm aux ulaz ima predpojačalo, što znači da možete priključiti gitaru ili drugi instrument i koristiti Songbook kao pojačalo. Ako se odlučite za Max, vaše audio opcije uključuju ugrađeni FM i DAB+ radio. Trajanje baterije je deklarisano na 10 sati i možete brzo puniti putem USB-C sa do 15V.

Ima nešto izuzetno simpatično u prednjem delu ovih zvučnika, setu EQ klizača i dobrim kliktavim prekidačima. A s obzirom na Tivoli-jeve dosadašnje rezultate, nema sumnje da će zvučati jednako dobro kao što izgledaju.

Tivoli Audio Songbook ima preporučenu maloprodajnu cenu od £429, dok je Songbook MAX £599. Oba modela su već dostupna kod Tivoli-ja i kod uobičajenih prodavaca.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

CUPRA i Marset predstavljaju novu prenosivu...

Nakon uspešnog lansiranja Marset X CUPRA Chispa lampe 2021. godine, brendovi nastavljaju sa saradnjom sa Marset...

TOP 5: Pametnih kućnih centara

Postoji desetine pametnih uređaja – sijalice, brave, displeji, zvona za vrata, sigurnosni sistemi, unutrašnje/spoljne kamere, termostati,...

Samsung AI dom

Kompanija Samsung Electronics premijerno je na našem tržištu prikazala nove uređaje iz kategorije bele tehnike, televizora...

TOP 5: Vinilskih dodataka za početnike

Šuštanje igle, topao zagrljaj analognog zvuka – vinil nudi jedinstveno iskustvo slušanja koje digitalni formati ne...

Najbolje mašine za kuvanje u sous...

Za korišćenje sous vide tehnike, samo napunite lonac vodom, postavite željenu temperaturu i vreme, i kuvajte...

Veliki transparentni hornski zvučnici za prekrasan...

Daleko smo od vremena kada su zvučnici, posebno oni kod kuće, jednostavno bili dosadne crne kutije...

EcoFlow Wave 2 pametna toplotna pumpa:...

EcoFlow Wave 2 pametna prenosna toplotna pumpa može da zameni i grejalice i klima uređaj, i...

TOP 5: Uređaja visoke tehnologije za...

U našem modernom svetu, dve stvari ostaju konstantne: napredak tehnologije i nakupljanje prašine. Opravdanje je da...

Dyson Airstrait: Vaš frizer će biti...

Ravna, meka kosa koja ostaje takva. Dyson Airstrait je zadovoljstvo, ali ono što će vaša kosa...

iRobot Roomba Combo J9 Plus

Roomba Combo J9 Plus nudi skoro sve što možete poželjeti od visokokvalitetnog robota usisivača i čistača....
Jedna od stvari koje većini savremene audio opreme nedostaje je opipljivost: koliko god da je divno dobiti neverovatan zvuk iz sistema, jednostavno je manje zabavno kada nema klizača za klizanje, dugmića za okretanje i prekidače za prebacivanje. Zato novi Tivoli Songbook i Songbook Max intrigiraju: dva prenosiva Bluetooth zvučnika sa puno opipljivosti i nekim neobičnim audio karakteristikama. Songbook je inspirisan opremom iz sedamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, i predstavljaju evoluciju prethodnog Songbook radija. Dizajniran je da bude prenosiv, i svakako upečatljivog izgleda: zelena verzija izgleda kao da je otrgnuta sa američkog vojnog džipa, dok krem opcija izgleda kao da bi trebala biti pored onih drink kolica iz sedamdesetih sa poluglobusom na vrhu. Ali neka vas retro izgled ne prevari, ovo su potpuno moderni uređaji.

Tivoli Songbook i Songbook Max: ključne karakteristike i specifikacije

Tivoli Songbook
Songbook dolazi sa 3,5-inčnim zvučnikom punog opsega, 3,5-inčnim vuferom i dvostrukim pojačalima od 40 vati, tako da je sposoban za ozbiljan volumen. Sa 3 kg je lakši nego što izgleda, i takođe je mnogo lakši od svog većeg brata. Taj model, Songbook Max, ima 5,2 kg tako da je više prenosiv nego što je portabilan. Ali dobitak je što dobijate 4-inčni subvufer, 4-inčni srednji opseg, 3/4-inčni visokotonac i dvostruka pojačala od 50 vati za još veću snagu zvuka. Bluetooth je 5.3 i postoji neobična dodatna opcija ulaza: četvrt-inčni/6,35mm aux ulaz ima predpojačalo, što znači da možete priključiti gitaru ili drugi instrument i koristiti Songbook kao pojačalo. Ako se odlučite za Max, vaše audio opcije uključuju ugrađeni FM i DAB+ radio. Trajanje baterije je deklarisano na 10 sati i možete brzo puniti putem USB-C sa do 15V. Ima nešto izuzetno simpatično u prednjem delu ovih zvučnika, setu EQ klizača i dobrim kliktavim prekidačima. A s obzirom na Tivoli-jeve dosadašnje rezultate, nema sumnje da će zvučati jednako dobro kao što izgledaju. Tivoli Audio Songbook ima preporučenu maloprodajnu cenu od £429, dok je Songbook MAX £599. Oba modela su već dostupna kod Tivoli-ja i kod uobičajenih prodavaca.