LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA VAM DA PRIKLJUČITE VAŠ PAMETNI TELEFON ZA PODRŠKU ZA SPOTIFY

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris LEGO set, i sada LEGO Icons Retro Radio set su dovoljni dokazi. Novi set od 906 delova je omaž muzičkom dobu 50-ih i 60-ih kada je radio bio sastavni deo života.

Set je deo LEGO Ikone kolekcije po ceni od 100 dolara u LEGO prodavnicama širom sveta i zvaničnim online prodavnicama. Iako set (nažalost) ne može da pušta vašu lokalnu radio stanicu, ima nešto što će zadovoljiti online ljubitelje muzike.

LEGO Retro Radio

Oživljavanje retro elementa su svetli akcenti boja u beloj i braon boji prošlih vremena. Vi ćete biti više nego nestrpljivi da ga sastavite i istaknete kao centralni deo vašeg dnevnog boravka ili rezervišete najbolje mesto na vašim policama. Kada je potpuno sklopljen, brikovani radio stoji preko 30 cm visoko, 20 cm široko i 7 cm duboko. Dok bismo mogli pričati o njegovim nostalgičnim lažno-drvenim oblogama, pastelno plavo-zelenom eksterijeru, klasičnim rupama za zvučnik, produžnoj anteni i prozoru sa podešavanjem, funkcionalnost ni na koji način ne zaostaje.

LEGO radio dolazi sa unapred snimljenim pesmama kao što su lažne sportske stanice koje možete promeniti pomoću regulacionih točkića. Možete okretati točkić kako biste menjali ove kanale sa šumom radija koji vas vraća u prošlost. Drugi točkić se koristi za uključivanje i isključivanje unikatnog radija. Iako verujemo da su dizajneri mogli napraviti korak dalje ugradnjom tranzistorske radio jedinice, moraćete da oponašate osećaj slušanja starog radija tako što ćete ga pustiti na vašem telefonu. Da, možete priključiti vaš pametni telefon u skriveni odeljak na zadnjoj ploči i puštati vašu omiljenu muziku. Naravno, možete puštati Spotify ili Apple Music na ovom radiju, ali mi ćemo ostati pri puštanju klasične muzike samo zbog retro osećaja!

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

GOOGLE PREDSTAVLJA FITBIT ACE LTE PAMETNI...

Google želi da vaša deca budu nezavisna, dok istovremeno prati njihovo zdravlje i sigurnost uz novu...

Kylian X LOEWE. BLUETOOTH ZVUČNIK: 100...

Verovatno niste čuli za We by LOEWE. LOEWE sa tačkom ili radi bolje jasnoće—Loewe Technology GmbH—nemački...

TOP 5 zgodnih tehnoloških uređaja su...

Kad god napustite udobnost svog doma, bilo da je to kratki izlet ili višednevno putovanje, važno...

HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju...

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog...

Field Tube monokular neophodan rekvizit za...

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa...

Ovladajte svoj Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je više od običnog pametnog telefona; to je moćan alat za produktivnost...

AI uređaj omogućava da govorite jezike...

Ne nedostaje posvećenih uređaja specifično namenjenih za prevođenje. Timekettle sam nudi mnoštvo dodataka za rešavanje komunikacijskog...

TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji...

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu....

Lansirana HONOR 200 serija koja donosi...

Okupivši preko 800 medijskih predstavnika i partnera iz čitave Evrope, HONOR je potvrdio da će HONOR...

LELO lansira Dot Travel kako bi...

Švedski brend za seksualno blagostanje, LELO, lansirao je Dot Travel, kompaktnu verziju svog popularnog vibratora, pogodnu...
LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris LEGO set, i sada LEGO Icons Retro Radio set su dovoljni dokazi. Novi set od 906 delova je omaž muzičkom dobu 50-ih i 60-ih kada je radio bio sastavni deo života. Set je deo LEGO Ikone kolekcije po ceni od 100 dolara u LEGO prodavnicama širom sveta i zvaničnim online prodavnicama. Iako set (nažalost) ne može da pušta vašu lokalnu radio stanicu, ima nešto što će zadovoljiti online ljubitelje muzike.
LEGO Retro Radio
Oživljavanje retro elementa su svetli akcenti boja u beloj i braon boji prošlih vremena. Vi ćete biti više nego nestrpljivi da ga sastavite i istaknete kao centralni deo vašeg dnevnog boravka ili rezervišete najbolje mesto na vašim policama. Kada je potpuno sklopljen, brikovani radio stoji preko 30 cm visoko, 20 cm široko i 7 cm duboko. Dok bismo mogli pričati o njegovim nostalgičnim lažno-drvenim oblogama, pastelno plavo-zelenom eksterijeru, klasičnim rupama za zvučnik, produžnoj anteni i prozoru sa podešavanjem, funkcionalnost ni na koji način ne zaostaje. LEGO radio dolazi sa unapred snimljenim pesmama kao što su lažne sportske stanice koje možete promeniti pomoću regulacionih točkića. Možete okretati točkić kako biste menjali ove kanale sa šumom radija koji vas vraća u prošlost. Drugi točkić se koristi za uključivanje i isključivanje unikatnog radija. Iako verujemo da su dizajneri mogli napraviti korak dalje ugradnjom tranzistorske radio jedinice, moraćete da oponašate osećaj slušanja starog radija tako što ćete ga pustiti na vašem telefonu. Da, možete priključiti vaš pametni telefon u skriveni odeljak na zadnjoj ploči i puštati vašu omiljenu muziku. Naravno, možete puštati Spotify ili Apple Music na ovom radiju, ali mi ćemo ostati pri puštanju klasične muzike samo zbog retro osećaja!