TEST: Apple iPhone 11 Pro Max – Perjanica perjanice

Iz naslova sledi da je ovo telefon nad telefonima, ali da li je baš tako?

[vc_btn title=”Baterija, kamera” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Nije dualSIM, malo interne memorije ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Dugačko je ime za najnoviji iPhone. Pro i Max samo zbunjuju Android korisnike, ali „Jabučari“ su upoznati s ovom nomenklaturom.

Šta nam donosi treća generacija revolucionarnog iPhone-a? Nov dizajn je ostavljen za sledeću godinu, valjda.

Ovde imamo veću bateriju sa enormnom autonomijom, treću širokougaonu kameru, stabilniju WiFi ax vezu i novi A13 Bionic brzi čipset zajedno sa iOS 13.3 operativnim sistemom.
Da li je to dovoljno za upgrade?

Na iOS smo prešli s Androida. Prelazak nije bio lak, iako postoji opcija da se kopira sadržaj s starog telefona.

Ono što smo zapravo dobili su prebačeni pozivi i poruke, kao i deo instaliranih aplikacija. Prelaz s iOS na iOS je kud i kamo lakši.

Ako vi prelazite s starog Apple telefona sve se odvija brzo i bez po muke. Telefon sam registruje svoj „parnjaka“ i pita vas da li želite da prebacite sadržaj.

Potvrdnim odgovorom ste završili vaše muke. Dva telefona sama završavaju svu operativu.

Na kraju starom možete zahvaliti za družbu i ostaviti ga u fioci, za svaki slučaj…

1
2
3
4
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-apple-iphone-11-pro-max-perjanica-perjaniceiPhone 11 Pro Max je ubedljivo najbrži telefon na tržištu. Verovatno je brži i od vašeg računara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde