Novo ime za LG telefone

Današnji smart telefoni sve više liče jedni na druge, pa ih je teško razlikovati samo na osnovu tehničkih specifikacija.

LG Electronics odgovara na ovaj izazov proizvodima koji će naglasiti različitosti u dizajnu i „taktilnu“ eleganciju što će ih odvojiti od ostalih.

Prvi u nizu proizvoda koji će dočarati ovu novu filozofiju biće LG VELVET, sa jedinstvenom „raindrop“ kamerom i simetričnom, gracioznom formom koja je jednako prijatna čulu vida i dodira.

LG VELVET je prvi uređaj gde će biti implementirana nova kompanijska strategija imenovanja mobilnih telefona, koja zamenjuje tradicionalne alfanumeričke oznake sa poznatim, ekspresivnim imenima.

Cilj je da se kupcima dočara suština svakog proizvoda i olakša im izbor onog koji najbolje oslikava njihovu individualnost i trendove koji se stalno menjaju.

Ime „Velvet” (Somot) podseća na uzbudljivu glatkoću i jedinstvenu mekoću, dve ključne karakteristike novog modela telefona.

„Naš novi branding odgovara trenutnim trendovima jedinstvenih ličnih preferenci i emocija pojedinca sa većim naglaskom na dizajn“, rekao je Čang Ma (Chang Ma), stariji potpredsednik za strategiju proizvoda u kompaniji LG Mobile Communications. „Ovo je intuitivniji pristup i uvereni smo da će pozitivno odjeknuti među današnjim korisnicima, što će nam pomoći da uspostavimo jasniji identitet brenda“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Današnji smart telefoni sve više liče jedni na druge, pa ih je teško razlikovati samo na osnovu tehničkih specifikacija. LG Electronics odgovara na ovaj izazov proizvodima koji će naglasiti različitosti u dizajnu i „taktilnu“ eleganciju što će ih odvojiti od ostalih. Prvi u nizu proizvoda koji će dočarati ovu novu filozofiju biće LG VELVET, sa jedinstvenom „raindrop“ kamerom i simetričnom, gracioznom formom koja je jednako prijatna čulu vida i dodira. LG VELVET je prvi uređaj gde će biti implementirana nova kompanijska strategija imenovanja mobilnih telefona, koja zamenjuje tradicionalne alfanumeričke oznake sa poznatim, ekspresivnim imenima. Cilj je da se kupcima dočara suština svakog proizvoda i olakša im izbor onog koji najbolje oslikava njihovu individualnost i trendove koji se stalno menjaju. Ime „Velvet” (Somot) podseća na uzbudljivu glatkoću i jedinstvenu mekoću, dve ključne karakteristike novog modela telefona. „Naš novi branding odgovara trenutnim trendovima jedinstvenih ličnih preferenci i emocija pojedinca sa većim naglaskom na dizajn“, rekao je Čang Ma (Chang Ma), stariji potpredsednik za strategiju proizvoda u kompaniji LG Mobile Communications. „Ovo je intuitivniji pristup i uvereni smo da će pozitivno odjeknuti među današnjim korisnicima, što će nam pomoći da uspostavimo jasniji identitet brenda“.