Samsung Bespoke Infinite Line: Novi frižider sa savršenim performansama

Bespoke Infinite Line frižider kombinuje visokokvalitetne materijale, korisne funkcije i fleksibilne opcije odlaganja kako bi se besprekorno uklopio u vaš način života

Novi Samsung ugradni frižider je u ponudi sa izborom frižidera, zamrzivača ili vinskom vitrinom i odlikuje se vanvremenskim, modularnim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki enterijer. Jednostavnih linija, napravljen od visokokvalitetnih materijala i sa funkcijama koje znatno olakšavaju odlaganje hrane, Bespoke Infinite Line frizider dodaje kuhinji vrednost koja traje.

Bespoke Infinite Line frižider donosi neprolaznu estetiku, odražava najnovije trendove i napravljen je da traje. Poznata kao Infinite Design, nova estetika se ističe savršenim izgledom, izdržljivim materijalima, vrhunskom završnom obradom i elegantnim detaljima.

Spoljašnost frižidera je napravljena od premijum aluminijuma koji je otporniji na udarce i ogrebotine i omogućava lako uklanjanje mrlja i fleka. Unutrašnjost je svetla i dodatno unapređena crnom metalnom pločom za hlađenje i dubinskim osvetljenjem. Crna metalna ploča za hlađenje na cevi i vratima stvara osećaj dubine radi istinski vrhunskog izgleda, ali i duže čuva svežinu hrane jer brzo nadoknađuje gubitak usled toplote. Dubinsko osvetljenje na okviru i policama unapređuje estetiku i korisnicima omogućava jasan pregled svakog kutka frižidera. Prostrana unutrašnjost očarava svojim izgledom.

Nova vrata koja se automatski otvaraju imaju senzor sa strane koji ih jednim dodirom trenutno otvara. Na taj način korisnici mogu lako da pristupe frižideru i kad su im ruke pune namirnica ili lepljive od pripremanja hrane. Senzor ugrađen u vrata znači da nema ručke koja smeta.

Posuda za vodu sa automatskim punjenjem koja može da se pere u mašini za sudove i ne sadrži BPA. Takođe, ima ugrađen dozator koji korisnicima omogućava da naprave napitke sa ukusom dodavanjem voća ili bilja koje vole. Tu je i dvostruki automatski ledomat  kako bi korisnici uvek imali više nego dovoljno leda uz mogućnost biranja između oblika loptice i kockice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde