Sonic Lamb slušalice omogućavaju vam da osetite i čujete muziku

Sonic Lamb slušalice koriste metodu prenosa zvuka koja se ne oslanja isključivo na uho. Koriste patentiranu tehnologiju Hybrid Driver Acoustics koja kombinuje kondukciju kroz vazduh i telo kako bi slušaoci mogli da čuju muziku preko ušiju i, po prvi put, preko mehanoreceptora u koži i kostima. Poseban drajver takođe konvertuje zvučni signal u mehaničke impulse i koristi jastučiće na školjkama slušalica kao dijafragmu. Ti mehanički impulsi se šalju od jastučića slušalica do kože i kostiju slušaoca čime se stvara dojam kao da osećate muziku.

Hybrid Driver Acoustics tehnologija nudi zvuk visoke vernosti i oponaša sabvufersku jedinicu kako bi se dobio imerzivan zvučni doživljaj kao kod zvuka koji dolazi iz kućnih sistema ozvučenja sa više zvučnika.

U kompaniji Sonic Lamb tvrde da njihova tehnologija isporučuje superiorni zvuk u niskim frekvencijama i moćan bas koji ne izaziva zamor ušiju. Niskofrekventni zvuk se konvertuje u odgovarajuće mehaničke impulse koji se šalju do kože i kostiju preko jastučića na slušalicama.

Sistem takođe ima komandni interfejs direktno na slušalicama, i možete da birate između četiri režima personalizacije: Slušaj, Oseti, Udubi se i Divljaj. Ta funkcija omogućava korisnicima da dinamično personalizuju zvuk kroz ta četiri režima u zavisnosti od preferiranog muzičkog žanra kao i situacije, tj. da li slušaju podkast, obavljaju poziv, gledaju film ili igraju igricu.

Slušalice se mogu koristiti u Bluetooth, a ako hoćete bežični doživljaj tu je i podrška za multipoint povezivanje koje omogućava korisniku da poveže dva Bluetooth uređaja na slušalice istovremeno, ili isključivo u Bluetooth režimu ili u Bluetooth + USB režimu. Na primer, korisnik može da poveže slušalice na svoj laptop za sastanke ili muziku i istovremeno prima pozive i dobija notifikacije preko smarfona, a da pritom ne mora da se prebacuje non-stop sa uređaja na uređaj.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Druga generacija Samsungovog Smart SSD-a može da obrađuje...

Zaboravite na procesore, recite zbogom ARM sistemima na...

IFA 2020: Fitbit premijerno predstavlja Sense, sat koji...

Kompanija Fitbit je predstavila pametni sat Fitbit Sense...

Zvanično! HONOR 10X LITE

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je danas pametni...

IFA 2022: Garmin predstavlja Music Edition pametni GPS...

Garmin je predstavio pametni GPS sat – model...

Samsung Galaxy S20 serija u prodaji!

Objavljujemo početak zvanične prodaje tri nova flegšip telefona...

Pametni sat sa dva kupolasta AMOLED displeja

Većina – ako ne i svi pametni satovi...

James Bond Leica Q2 ‘007 edition’ – cena...

Leica Q2 ’007 edition’, koja je ograničena na...

Najnovije Jabra bubice su neverovatno male i mogu...

Nove Enhance Plus prave bežične bubice kompanije Jabra...

3 stvari koje NIKADA ne treba bacati u...

Mnogo svakodnevnih predmeta ima sopstvene metode za bezbedno...

Kyocera donosi 5G telefone za poljoprivrednike

Kompanija Kyocera može zapravo da objasni za šta...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Sonic Lamb slušalice koriste metodu prenosa zvuka koja se ne oslanja isključivo na uho. Koriste patentiranu tehnologiju Hybrid Driver Acoustics koja kombinuje kondukciju kroz vazduh i telo kako bi slušaoci mogli da čuju muziku preko ušiju i, po prvi put, preko mehanoreceptora u koži i kostima. Poseban drajver takođe konvertuje zvučni signal u mehaničke impulse i koristi jastučiće na školjkama slušalica kao dijafragmu. Ti mehanički impulsi se šalju od jastučića slušalica do kože i kostiju slušaoca čime se stvara dojam kao da osećate muziku. Hybrid Driver Acoustics tehnologija nudi zvuk visoke vernosti i oponaša sabvufersku jedinicu kako bi se dobio imerzivan zvučni doživljaj kao kod zvuka koji dolazi iz kućnih sistema ozvučenja sa više zvučnika. U kompaniji Sonic Lamb tvrde da njihova tehnologija isporučuje superiorni zvuk u niskim frekvencijama i moćan bas koji ne izaziva zamor ušiju. Niskofrekventni zvuk se konvertuje u odgovarajuće mehaničke impulse koji se šalju do kože i kostiju preko jastučića na slušalicama. Sistem takođe ima komandni interfejs direktno na slušalicama, i možete da birate između četiri režima personalizacije: Slušaj, Oseti, Udubi se i Divljaj. Ta funkcija omogućava korisnicima da dinamično personalizuju zvuk kroz ta četiri režima u zavisnosti od preferiranog muzičkog žanra kao i situacije, tj. da li slušaju podkast, obavljaju poziv, gledaju film ili igraju igricu. Slušalice se mogu koristiti u Bluetooth, a ako hoćete bežični doživljaj tu je i podrška za multipoint povezivanje koje omogućava korisniku da poveže dva Bluetooth uređaja na slušalice istovremeno, ili isključivo u Bluetooth režimu ili u Bluetooth + USB režimu. Na primer, korisnik može da poveže slušalice na svoj laptop za sastanke ili muziku i istovremeno prima pozive i dobija notifikacije preko smarfona, a da pritom ne mora da se prebacuje non-stop sa uređaja na uređaj.