Sonic Lamb slušalice omogućavaju vam da osetite i čujete muziku

Sonic Lamb slušalice koriste metodu prenosa zvuka koja se ne oslanja isključivo na uho. Koriste patentiranu tehnologiju Hybrid Driver Acoustics koja kombinuje kondukciju kroz vazduh i telo kako bi slušaoci mogli da čuju muziku preko ušiju i, po prvi put, preko mehanoreceptora u koži i kostima. Poseban drajver takođe konvertuje zvučni signal u mehaničke impulse i koristi jastučiće na školjkama slušalica kao dijafragmu. Ti mehanički impulsi se šalju od jastučića slušalica do kože i kostiju slušaoca čime se stvara dojam kao da osećate muziku.

Hybrid Driver Acoustics tehnologija nudi zvuk visoke vernosti i oponaša sabvufersku jedinicu kako bi se dobio imerzivan zvučni doživljaj kao kod zvuka koji dolazi iz kućnih sistema ozvučenja sa više zvučnika.

U kompaniji Sonic Lamb tvrde da njihova tehnologija isporučuje superiorni zvuk u niskim frekvencijama i moćan bas koji ne izaziva zamor ušiju. Niskofrekventni zvuk se konvertuje u odgovarajuće mehaničke impulse koji se šalju do kože i kostiju preko jastučića na slušalicama.

Sistem takođe ima komandni interfejs direktno na slušalicama, i možete da birate između četiri režima personalizacije: Slušaj, Oseti, Udubi se i Divljaj. Ta funkcija omogućava korisnicima da dinamično personalizuju zvuk kroz ta četiri režima u zavisnosti od preferiranog muzičkog žanra kao i situacije, tj. da li slušaju podkast, obavljaju poziv, gledaju film ili igraju igricu.

Slušalice se mogu koristiti u Bluetooth, a ako hoćete bežični doživljaj tu je i podrška za multipoint povezivanje koje omogućava korisniku da poveže dva Bluetooth uređaja na slušalice istovremeno, ili isključivo u Bluetooth režimu ili u Bluetooth + USB režimu. Na primer, korisnik može da poveže slušalice na svoj laptop za sastanke ili muziku i istovremeno prima pozive i dobija notifikacije preko smarfona, a da pritom ne mora da se prebacuje non-stop sa uređaja na uređaj.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde