Drop + Koss KPH40X Utility slušalice: Rimejk čuvenog Koss modela

Ako ste odrasli tokom 80-ih, verovatno ste čuli za brend Koss. Čak i ako niste čuli za Koss, verovatno ste svuda videli njihove Utility slušalice.

Sada je kompanija Drop udružila snage sa brendom Koss kako bi ovim čuvenim slušalicama dala novi spin, a rezultat toga su Drop + Koss KPH40X Utility slušalice. Drop + Koss KPH40X Utility slušalice predstavljaju redizajniranu verziju legendarnih slušalica Koss KPH40.

Novi model donosi novu estetiku sa crnim nosačem i šarolikim, zamenjivim crvenim i plavim jastučićima za uši. On može da se pohvali identičnim zvukom i osećajem kao i originalni model, uz udoban i otvoren dizajn.

U kompaniju kažu da možete da očekujete duboke basove, odlične tonove srednjeg opsega i jasne visoke tonove.

Ovaj modernizovani klasik može se još pohvaliti i Utility Series kablom koji omogućava prebacivanje između konektora od 3,5 mm, USB-C i Lightning konektora pomoću specijalnih Koss kablova.

Drop + Koss KPH40X Utility slušalice ne svode se samo na dobar zvuk i izgled, one donose dozu nostalgije. Bilo kako bilo, po ceni od 35$ za jedan par one su pristupačne svima – čak i deci. Bacite pogled, makar za stara, dobra vremena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde