Casio i britanska vojska su izbacili Mudmaster časovnik ograničene serije

Kompanija Casio je postala zvanični partner ministarstva odbrane Ujedinjenog Kraljevstva, a prvi G-Shock sat koji se izrodio iz ove saradnje je British Army x G-Shock Mudmaster.

Taj prvi model je veoma izdržljiv sat, a model iz ograničene serije je dodatno modifikovan kako bi se uklopio u oblast delovanja ministarstva odbrane i potrebe vojnika koji će ga nositi.

Spoljna Carbon Core Guard struktura na modelu Mudmaster GG-B100BA, koja je premijerno predstavljena prošle godine na redizajniranom modelu Mudmaster i ostalim premijum G-Shock modelima, je okružena kućištem od smole sa novim kamuflažnim dizajnom, očigledno zasnovanim na multiterenskoj šari britanske vojske koja se koristi na uniformama i opremi od 2010. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=u60LJek2CTM

Ovo u paru sa „nevidljivim“ crnim brojčanikom, koji je bio želja britanske vojske, garantuje da će sat ostati inkognito na ručnom zglobu.

Ovaj sat dolazi u posebnoj kutiji ukrašenoj istom multiterenskom šarom britanske vojske, u kojoj se nalazi kutija za držanje sata sa grbom britanske vojske na unutrašnjoj strani poklopca.

G-Shock Mudmaster je kompaktniji od starih Mudmaster modela, i samim tim se lakše nosi na ruci.

Međutim, ovaj sat je i dalje težak 92 grama i ima kućište od 53 mm, a sveukupni dizajn je veoma muževan, pa nemojte očekivati da će „nestati“ na malim ručnim zglobovima.

Manja veličina i masa u odnosu na stare Mudmaster modele je posledica Carbon Core Guard strukture koja koristi ugljenična vlakna i smolu za ultimativnu čvrstinu, i koja je omogućila kompaniji Casio da ukloni stare štitnike za dugmiće i stanji kućište, a zadrži isti nivo čvrstine.

To znači da je otporan na mehaničke udare, blato, vodu, prašinu i temperaturu i neverovatno se teško haba.
G-Shock satovi nisu samo za pokazivanje, oni mogu da prežive u najsurovijim okruženjima.

Kao i drugi novi Mudmaster modeli i British Army x G-Shock Mudmaster koristi Bluetooth za povezivanje sa telefonom.

Preko G-Shock aplikacije on ima praćenje aktivnosti i lokacije, što se potom koristi za funkciju „Dnevnik misije“ koja prati vaš napredak između određenih tačaka tokom pešačenja.

Ovaj sat takođe ima i kompas, termometar, barometar i altimetar.

Nema potrebe da punite Mudmaster jer može da radi oko dve godine sa svojom zamenjivom baterijom.

Kada ćete moći da nabavite ovaj sat? Očekujete da ga vidite u zvaničnoj G-Shock web prodavnici kao i u njihovim maloprodajnim objektima.

Međutim, ovo je G-Shock model ograničene serije, a oni se brzo rasprodaju.

Ovo je takođe i prvi model iz serije G-Shock satova izrađenih u saradnji sa ministarstvom odbrane Ujedinjenog Kraljevstva, tako da u budućnosti možemo očekivati sat Kraljevskih vazduhoplovnih snaga (RAF) ili Kraljevske mornarice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Kompanija Casio je postala zvanični partner ministarstva odbrane Ujedinjenog Kraljevstva, a prvi G-Shock sat koji se izrodio iz ove saradnje je British Army x G-Shock Mudmaster. Taj prvi model je veoma izdržljiv sat, a model iz ograničene serije je dodatno modifikovan kako bi se uklopio u oblast delovanja ministarstva odbrane i potrebe vojnika koji će ga nositi. Spoljna Carbon Core Guard struktura na modelu Mudmaster GG-B100BA, koja je premijerno predstavljena prošle godine na redizajniranom modelu Mudmaster i ostalim premijum G-Shock modelima, je okružena kućištem od smole sa novim kamuflažnim dizajnom, očigledno zasnovanim na multiterenskoj šari britanske vojske koja se koristi na uniformama i opremi od 2010. godine. Ovo u paru sa „nevidljivim“ crnim brojčanikom, koji je bio želja britanske vojske, garantuje da će sat ostati inkognito na ručnom zglobu. Ovaj sat dolazi u posebnoj kutiji ukrašenoj istom multiterenskom šarom britanske vojske, u kojoj se nalazi kutija za držanje sata sa grbom britanske vojske na unutrašnjoj strani poklopca. G-Shock Mudmaster je kompaktniji od starih Mudmaster modela, i samim tim se lakše nosi na ruci. Međutim, ovaj sat je i dalje težak 92 grama i ima kućište od 53 mm, a sveukupni dizajn je veoma muževan, pa nemojte očekivati da će „nestati“ na malim ručnim zglobovima. Manja veličina i masa u odnosu na stare Mudmaster modele je posledica Carbon Core Guard strukture koja koristi ugljenična vlakna i smolu za ultimativnu čvrstinu, i koja je omogućila kompaniji Casio da ukloni stare štitnike za dugmiće i stanji kućište, a zadrži isti nivo čvrstine. To znači da je otporan na mehaničke udare, blato, vodu, prašinu i temperaturu i neverovatno se teško haba. G-Shock satovi nisu samo za pokazivanje, oni mogu da prežive u najsurovijim okruženjima. Kao i drugi novi Mudmaster modeli i British Army x G-Shock Mudmaster koristi Bluetooth za povezivanje sa telefonom. Preko G-Shock aplikacije on ima praćenje aktivnosti i lokacije, što se potom koristi za funkciju „Dnevnik misije“ koja prati vaš napredak između određenih tačaka tokom pešačenja. Ovaj sat takođe ima i kompas, termometar, barometar i altimetar. Nema potrebe da punite Mudmaster jer može da radi oko dve godine sa svojom zamenjivom baterijom. Kada ćete moći da nabavite ovaj sat? Očekujete da ga vidite u zvaničnoj G-Shock web prodavnici kao i u njihovim maloprodajnim objektima. Međutim, ovo je G-Shock model ograničene serije, a oni se brzo rasprodaju. Ovo je takođe i prvi model iz serije G-Shock satova izrađenih u saradnji sa ministarstvom odbrane Ujedinjenog Kraljevstva, tako da u budućnosti možemo očekivati sat Kraljevskih vazduhoplovnih snaga (RAF) ili Kraljevske mornarice.