Telefon sa POP-UP kamerom

Već nekoliko meseci unazad kruže informacije o prvom pametnom telefonu kompanije Huawei, sa prednjom kamericom koja „iskače“ kada dođe vreme za selfije. Da, dobro ste pročitali. Vreme je da upoznate ovaj zanimljiv telefon, sa odličnim performansama i podjednako odličnom cenom.

Kompanija Huawei neprestano radi na razvijanju inovativnih ideja i rešenja, nastojeći da unapredi svaku seriju pametnih telefona, ali i samo korisničko iskustvo svojih kupaca. U težnji da svakim novim uređajem nadmaši samu sebe, da bude praktična ali i inovativna, kompanija Huawei došla je na ideju da u najnoviji pametni telefon srednjeg cenovnog ranga – Huawei P smart Z – implementira prednju kameru koja je sakrivena u telefonu, a „iskače“ u trenucima kada želite da fotografišete selfi.

Pop-up sočivo, koje se nalazi u telefonu, pokreće motor i uređaj za podizanje, koje je kompanija Huawei razvila samostalno.
Kameri je potrebna samo sekunda za se pojavi i da se ponovo uvuče, što znači da se ne radi samo o tehnološkoj zanimljivosti, već i o ekstremno funkcionalnom alatu.

Kompanija Huawei je primenila stroga i detaljna testiranja. Testovi potvrđuju da pop-up sočivo može izdržati 100 hiljada pomeranja bez ikakvih oštećenja. Takođe, Huawei P smart Z pametni telefon poseduje i inteligentnu zaštitu od ispuštanja, koja automatski detektuje da se telefon nalazi u slobodnom padu i uvlači kameru koliko god je to moguće, kako bi sprečila potencijalna oštećenja.

Pored toga što je zanimljivo sakrivena, ova kamera od 16 MP je opremljena veštačkom inteligencijom (AI), koja omogućava da prilikom fotografisanja kamera prepozna osam uobičajenih “pozadina” za fotografisanje, od kojih su neke: zatvoreni prostor, zelenilo, plavo nebo. Uz to, prednja kamera poseduje i unapređenu AI tehnologiju pozadinskog osvetljenja, AI algoritam za prirodno ulepšavanje lica i 3D efekte za osvetljavanje portreta.

Efekte osvetljenja i ulepšavanja možete podešavati prema sopstvenim željama i karakteristima koje želite da istaknete.
Ukoliko se odlučite da isprobate portret režim, unapređena kamera prilagođava osvetljenje i pozadinu pri samom fotografisanju.

Svi znamo da fotografisanje selfija može biti prilično iscrpno. Potrebno je vreme da pronađemo odgovarajući ugao, osvetljenje i naravno, napravimo “onaj pravi”. Sve to ne oduzima samo vreme, već i bateriju.

Ipak, Huawei P smart Z pametni telefon ima bateriju od 4000 mAh, što mu omogućava optimalnu energetsku efikasnost.

Novi Huawei P smart Z telefon možete pronaći u prodaji, a dostupan je u tri boje: Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Već nekoliko meseci unazad kruže informacije o prvom pametnom telefonu kompanije Huawei, sa prednjom kamericom koja „iskače“ kada dođe vreme za selfije. Da, dobro ste pročitali. Vreme je da upoznate ovaj zanimljiv telefon, sa odličnim performansama i podjednako odličnom cenom. Kompanija Huawei neprestano radi na razvijanju inovativnih ideja i rešenja, nastojeći da unapredi svaku seriju pametnih telefona, ali i samo korisničko iskustvo svojih kupaca. U težnji da svakim novim uređajem nadmaši samu sebe, da bude praktična ali i inovativna, kompanija Huawei došla je na ideju da u najnoviji pametni telefon srednjeg cenovnog ranga – Huawei P smart Z – implementira prednju kameru koja je sakrivena u telefonu, a „iskače“ u trenucima kada želite da fotografišete selfi. Pop-up sočivo, koje se nalazi u telefonu, pokreće motor i uređaj za podizanje, koje je kompanija Huawei razvila samostalno. Kameri je potrebna samo sekunda za se pojavi i da se ponovo uvuče, što znači da se ne radi samo o tehnološkoj zanimljivosti, već i o ekstremno funkcionalnom alatu. Kompanija Huawei je primenila stroga i detaljna testiranja. Testovi potvrđuju da pop-up sočivo može izdržati 100 hiljada pomeranja bez ikakvih oštećenja. Takođe, Huawei P smart Z pametni telefon poseduje i inteligentnu zaštitu od ispuštanja, koja automatski detektuje da se telefon nalazi u slobodnom padu i uvlači kameru koliko god je to moguće, kako bi sprečila potencijalna oštećenja. Pored toga što je zanimljivo sakrivena, ova kamera od 16 MP je opremljena veštačkom inteligencijom (AI), koja omogućava da prilikom fotografisanja kamera prepozna osam uobičajenih “pozadina” za fotografisanje, od kojih su neke: zatvoreni prostor, zelenilo, plavo nebo. Uz to, prednja kamera poseduje i unapređenu AI tehnologiju pozadinskog osvetljenja, AI algoritam za prirodno ulepšavanje lica i 3D efekte za osvetljavanje portreta. Efekte osvetljenja i ulepšavanja možete podešavati prema sopstvenim željama i karakteristima koje želite da istaknete. Ukoliko se odlučite da isprobate portret režim, unapređena kamera prilagođava osvetljenje i pozadinu pri samom fotografisanju. Svi znamo da fotografisanje selfija može biti prilično iscrpno. Potrebno je vreme da pronađemo odgovarajući ugao, osvetljenje i naravno, napravimo “onaj pravi”. Sve to ne oduzima samo vreme, već i bateriju. Ipak, Huawei P smart Z pametni telefon ima bateriju od 4000 mAh, što mu omogućava optimalnu energetsku efikasnost. Novi Huawei P smart Z telefon možete pronaći u prodaji, a dostupan je u tri boje: Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green.