Odelo kompanije Zozofit garantuje precizno merenje dimenzija tela

Namenjeno je ljubiteljima fitnesa koji ne žele da se oslanjaju na vagu.

Kupiti Zozosuit odelo nije teško, samo treba da unesete svoju masu u funtama kao i visinu u stopama i inčima, a nedugo zatim na vašu adresu stići će paket koji sadrži odelo koje prianja uz telo napravljeno od poliestera i likre. Odelo veoma podseća na ona zelena odela koja se koriste za vizuelne efekte prilikom snimanja, a funkcionalno obavlja i isti posao. Aplikacija će vam dati smernica kako da obučete ovo dvodelno odelo, jer struk morate da podignete visoko a gornji deo mora bar malo da pređe preko struka. Moraćete da se potrudite da odelo bude što zategnutije jer vidljivi nabori sprečavaju precizno skeniranje.

U paketu dobijate i kartonsko postolje za telefon u koje treba da postavite svoj smartfon. Zozofit koristi primarnu kameru telefona i potrebno je da stojite na udaljenosti od dva metra prilikom skeniranja, a kada aktivirate skeniranje, softver vas glasovnim komandama navodi kroz ceo proces merenja i traži od vas da držite ruke malo udaljene od tela. Aplikacija će potom od vas tražiti da se okrećete oko svoje ose, prilikom čega će napraviti 12 slika vašeg tela iz svih uglova. Kada to završite, dobijate notifikaciju da možete da uzmete telefon i potom sačekate oko 30 sekundi dok model vašeg tela ne bude obrađen.

Rezultat je 3D model vašeg tela bez glave sa različitim merama istaknutim sa strane. Te brojke uključuju mere vaših nadlaktica, grudi, struka i kukova, gornjih butina i listova, i nakon što analizirate svoje vitalne parametre bićete pozvani da postavite nekoliko fitnes ciljeva zasnovanih na tim merenjima.

Aplikacija vam takođe daje grubu kalkulaciju procenta telesne masti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde