CES 2020: Pametni termometar podešava temperaturu u Whirlpool rerni

Termometar takođe šalje izveštaje u realnom vremenu na vaš telefon

Ovaj novi pametni termometar je potpuno bežični – tako da nećete morati da se bakćete ni sa kakvim žicama koje vire iz vaše rerne.
A posle će vam i automatski podesiti temperaturu rerne.

Digitalna platforma za recepte Yummly je predstavila svoj bežični pametni mesni termometar koji će se naći u prodaji početkom ove godine; očekuje se da će cena biti 129 dolara.

Ovaj pametni termometar se sastoji od štapića i stanice koji komuniciraju međusobno, kao i sa Yummly mobilnom aplikacijom preko Bluetootha.

Štapić ima senzore na oba kraja za merenje temperature hrane i temperature unutar rerne.

U aplikaciji možete da podesite temperaturu pečenja, vrstu mesa i koliko pečeno želite meso da bude, a potom će vas aplikacija obavestiti kada vaše jelo bude gotovo.

Takođe će vam reći i za koliko vremena će jelo biti ispečeno, i korigovaće to vreme ukoliko vi promenite temperaturu ili otvorite vrata rerne.
Stanica, koja stoji pored rerne, ima domet od 45 metara, tako da aplikacija može da vam šalje obaveštenja čak i kada ste u drugoj sobi.

Stanica radi na baterije i služi za punjenje baterije štapića.

Kasnije tokom godine, Whirlpool, koji je vlasnik kompanije Yummly, planira integraciju ovog pametnog termometra sa određenim Whirlpool rernama i receptima na Yummly aplikaciji.

To znači da će rerna automatski prilagođavati temperaturu i stil pečenja u skladu sa receptom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde