Espresso Veloce Royale – Aparat za espresso sa 12 ventila

Espresso Veloce Royale je skoro sigurno najluksuzniji aparat za espresso koji je izbačen na tržište ove godine. Napravljen je za one među vama koji imaju superjahtu ili heliodrom u dvorištu. Mi ostali, koji smo niže na ekonomskoj lestvici moraćemo da se zadovoljimo sa starim dobrim francuskim presama.

Aparat je dizajniran po ugledu na klasični V12 motor, sa 12 usisnih „truba“ duž gornje strane i 12 „auspuha“, sa obe strane, a espresso se toči kroz cevi sa desne strane.

Svaki Espresso Veloce Royale je napravljen od kombinacije nerđajućeg 6082 T6 aluminijuma, legure aluminijuma 7075 koja se koristi u avionskoj industriji, nerđajućeg čelika 316 sa titanujumom, hirurškog nerđajućeg čelika klase 304, 18-karatnog belog zlata, dijamanata, kraljevskog ljubičastog ametista i zlatnih i olovnih ugljeničnih vlakana.

Espresso koristi kapsule za kafu, jer one zahtevaju minimalno čišćenje i održavanje, a proizvode garantovano dobar espresso. Tu je i integrisani dozer za italijanski brendi grapu, detalj koji baš nedostaje na većini drugih aparata.

Sa ukupnom težinom od 28 kilograma i dimenzijama od 380 mm dužine, 420 mm širine i 340 mm visine, Espresso Veloce Royale može fino da stane u većinu kuhinja. Može da radi na naponu između 110 i 240 volti, što pokriva većinu svetskih tržišta, a mogu se naručiti i šoljice koje idu u kompletu sa aparatom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde