IFA 2022: Kuvings predstavlja blender sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem

Kuvings Chef CB1000 je optimizovan za korišćenje u komercijalnim okruženjima kao što su kafići, juice barovi i hoteli. Ovo je prvi ikada komercijalni blender koji ima automatsko otvaranje i zatvaranje kao i poklopac sa zvučnom izolacijom. Jednim pritiskom na dugme možete da uživate u čitavom procesu pripreme napitaka, sa vakuumskim i ultrabrzim miksovanjem i automatskim otvaranjem i zatvaranjem poklopca sa zučnom izolacijom. Ta nova pametna funkcija donosi maksimalnu praktičnost a i štedi vreme.

Za razliku od konvencionalnih blendera, vakuumski modeli duže održavaju sokove i druge napitke svežijim. Vakuumsko blendiranje takođe sprečava oksidaciju, promenu boje voća i raslojavanje, a i minimizuje gubitak hranjivih materija, tako da korisnici mogu da uživaju u premijum sokovima i smutijima.

Napici koji se dobijaju vakuumskim blendiranjem takođe pokazuju veliku razliku u sadržaju nutrijenata. Ta metoda isporučuje hranjivije napitke jer vakuum minimizira oksidaciju i uništavanje hranjivih materija koje nastaje kada se sastojci sudaraju sa oštricom. U svetu komercijalnig kafića, recepti koji podrazumevaju upotrebu blendera su od krucijalnog značaja. Chef CB1000 je dobio razne funkcije koje mu poboljšavaju efikasnost, pa tako ima 35 integrisanih programa sa receptima koji su optimizovani za kafiće, i pet dugmića sa unapred podešenim postavkama uz pomoć kojih će svako upravljati aparatom sa lakoćom.

Dugme za brzo startovanje na glavnom delu kućišta nudi hands-free funkciju koja omogućava korisnicima da obavljaju druge zadatke dok blender ne završi posao. Tom dugmetu može se dodeliti uloga dugmeta za često korišćeni recept, tako da možete brzo da napravite popularne napitke.

Posebna veština ovog Kuvings blendera je pravljenje bezalkoholnih pića sa blagom teksturom. On je dizajniran da promeni ugao dna posude blendera, tako da napitak bude homogen i bez gromuljica.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde