ARTCOOL inovativnost

Inovacija može da se definiše kao početak nečeg novog – ideje, metode, usluge, proizvoda ili tehnologije koja unapređuje postojeće temelje neke oblasti tako da korisnicima pruži originalne i praktične pogodnosti. Inovacije u kućnim aparatima su obično usredsređene na jednu karakteristiku zbog koje bi trebalo da odstupi od konkurencije.

Kompanija LG Electronics je promenila ovaj pristup zato što njihova ponuda kućnih aparata poslednje generacije nemaju samo jednu inovativnu specifičnost, već́ čitavu paletu novih tehnologija koje fundamentalno redefinišu kako korisnici koriste aparate u domaćinstvu postavljajući nove standarde koji značajno unapređuju celokupno korisničko iskustvo.

Jedan od najboljih primera kako to funkcioniše je klima uređaj LG ARTCOOL.

Počnimo sa estetikom, jer pre nego što upotrebite bilo koji novi proizvod – prvo ga morate videti.
To posebno važi za LG ARTCOOL klime kojima je umetnost u nazivu sa dobrim razlogom. Ovo dizajnersko remek delo pleni pažnju i lako se uklapa u svačiji enterijer.

LG ARTCOOL pruža svež i planinski čist vazduh zahvaljujući revolucionarnom sistemu filtracije.

Uređaj sadrži predfilter koji zadržava sitne čestice prašine i služi kao prva linija odbrane, dok UVnano™ tehnologija koristi UV LED svetlo za eliminisanje bakterija na ventilatoru, tako da vazduh koji izlazi uvek bude sterilisan.

Pošto se automatski čisti iznutra, LG ARTCOOL samostalno isušuje vlagu da bi zadržao perfektnu higijenu uređaja u svakom trenutku.

Ovi modeli koriste dobro poznati Plasmaster Ionizer + koji uklanja 99% bakterija iz vazduha, a može da posluži i za efektno neutralisanje brojnih alergena koji su svake sezone aktivni i mogu ugroziti zdravlje ukućana. Pored toga, jonizator može ukloniti ili značajno smanjiti neželjene mirise u sobi poput dima cigarete.

Najbolji deo LG ARTCOOL klima uređaja je to što pruža više pogodnosti uz manju potrošnju električne energije, zahvaljujući pametnoj Inverter tehnologiji koja radi pri maloj brzini, ali omogućava 40% brže hlađenje.

Temperatura prostorije se, u kratkom roku, postepeno i ravnomerno menja do željenog nivoa uz značajno manji račun za struju na kraju meseca.

Inverter tehnologija dodatno smanjuje jačinu buke uređaja dok je u funkciji, tako da je skoro neprimetan tokom rada.

Racionalnija energetska potrošnja može biti čak 70% manja od proseka, a to znači i manje aerozagađenja, tako da korisnici mogu istovremeno da budu ekološki i ekonomski odgovorni.

Svi pametni LG uređaji pružaju potpunu daljinsku kontrolu preko aplikacije ThinQ bilo gde i bilo kada.

To znači da možete podesiti savršenu temperaturu koristeći mobilni telefon i vratiti se kući u osveženu i pročišćenu unutrašnjost, sve u samo par klikova.

Klima uređaji LG ARTCOOL su najbolji primer kako više inovativnih tehnologija mogu da pruže maksimalan komfor korisnicima i tako efektno ispunjavaju moto LG-a – život je lep!

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde