15 aplikacija za putovanje koje morate probati pre letovanja

Ako sanjarite o sunčanju, sada je vreme da pronađe povoljnu ponudu za letovanje.

Prave aplikacije vam mogu pomoći da pronađete dobre ponude za prevoz i smeštaj i da vam daju ideje o vašem sledećem odredištu.
Ovo su aplikacije za putovanje koje će vaše leto učiniti boljim, bez obzira da li volite šetnje, putovanje ili jednostavno opuštanje na plaži.

Aplikacije za avionske letove

Hipmunk

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Pretražite letove, hotele, iznajmljivanje kola i pakete za letovanje. Hipmunk nudi alate za pronalaženje dobrih ponuda i kako bi tačno znali šta dobijate za vaš novac, bez obzira da li želite da rezervišete ekonomičnu klasu ili ste spremni da potrošite malo više na udobnost.


Hopper

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Već popularna aplikacija za pretragu avio prevoza, Hopper je nedavno predstavio novu funkciju „tajne karte“ koja nudi avionske karte koje su 35% jeftinije.
U odabranim gradovima, Hopper vas obaveštava kada su cene smeštaja najniže.


LoungeBuddy

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS

LoungeBuddy nudi pristup premijum aerodromskim ložama za samo $25. Možete rezervisati ložu dva meseca ili čak dan unapred.
Aplikacija vam takođe govori kojim ložama možete pristupiti besplatno, na osnovu vaših kreditnih kartica ili statusa.


Tunity

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Tunity vam može pomoći na aerodromu tako što skenira televizore bez zvuka u vašoj okolini i potom pušta zvuk preko vašeg telefona.


Service

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS

Imate let koji je otkazan ili odložen? Service će automatski tražiti kompenzaciju od avio kompanije. Aplikacija će takođe pratiti vaše hotelske rezervacije i pomoći vam da ponovo rezervišete ako cena vaše sobe padne.

1 Komentar

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde