POCO prenosivi aparat za kafu koji liči na zvučnik

Prenosivi aparat za kafu na kapsule POCO je kompaktan i lagan uređaj koji može lako da stane u torbu ili ranac zajedno sa neophodnim kapsulama kafe. Njegova baterija se puni preko USB-C kabla i možete da ga napunite u pokretu preko laptopa ili eksterne baterije, što ga čini savršenim za ljude koji su stalno u pokretu.

POCO ima dva fizička dugmeta – uključujući power dugme – i tri svetlosna indikatora. Poklopac sa gornje strane uređaja se otvara i u njega stavljate kapsule sa mlevenom kafom. Uređaj dolazi sa prženom kafom samlevenom i stavljenom u kapsule koje održavaju svežinu kafe, a vama ostaje samo da uživate u kafi bez cimanja oko merenja tačne doze za svaku šoljicu.

Jedna od najboljih stvari kod ovog prenosivog aparata za kafu na kapsule je njegova integrisana funkcija termičke izolacije sa kojom voda ostaje topla, tako da vam nije potreban dodatni termos da biste mogli da pripremite šoljicu vruće kafe za tren oka, već možete da uživate u vrućoj kafi bilo kada, bilo gde, i bez potrebe za električnom energijom ili šporetom. Ovaj prenosivi aparat takođe ima i dve mlaznice koje toče kafu direktno u šolju a vi samo treba da podesite željenu količinu vode, što je vrlo praktično i čisto rešenje za ljubitelje kafe.

POCO aparat za kafu na kapsule nije samo funkcionalan, već je i lep, a dolazi i u različitim bojama (od kojih se posebno izdvaja plava) koje će dodati dozu elegancije vašem doživljaju ispijanja kafe. Uređaj podseća na cilindrični Sonos zvučnik, dakle vrlo je elegantan i moderan, i mogao bi da bude pravi hit među pasioniranim ljubiteljima kafe koji su uvek u pokretu.

Sa kompaktnom veličinom, ugrađenim termosom, jednostavnim kontrolama i punjivom baterijom, ovaj prenosivi aparat za kafu na kapsule predstavlja neizostavan komad opreme za sve ljubitelje sveže kafe. Bilo da ste u kancelariji, na kampovanju u divljini ili na putovanju, ovaj aparat za kafu je sve što vam je potrebno kada je u pitanju vaša potreba za kofeinom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde